Bangladeş'te İki Başlı Bebek Dünyaya Geldi

Bangladeş'te İki Başlı Bebek Dünyaya Geldi
Bangladeş'te çarşamba gecesi iki başlı bir kız çocuğu dünyaya geldi. Bebeği görmek için halk izdihama yol açtı. Solunum sıkıntısı olan bebek tedaviye alındı.
Bangladeş'in Brahmanbaria bölgesinde çarşamba gecesi dünyaya gelen kız çocuğu mucize çocuk olarak tanımlandı. Mucize bebeğin dünyaya geldiği hastanenin sezaryen bölümüne akın eden halk izdihama yol açtı. Solunum sıkıntıları yaşadığı için başkent Dakka'nın en büyük hastanesine nakledilerek yoğun bakıma alındı.

"EVLADIM İÇİN ÜZÜLÜYORUM ÇÜNKÜ..."

Tarım işçisi olan bebeğin babası Jamal Mia, yeni doğan evladını ilk gördüğünde şaşırıp kaldığını söyledi. Baba Jamal, "İki tam gelişmiş kafası var. İki ağzı ile aynı anda yemek yiyiyor, iki burnuyla nefes alıyor. Hala Allah'a şükrediyorum o ve annesinin durumu iyi. Yavrum için üzülüyorum. Fakir bir babanın evladı olarak dünyaya geldi. Annesini dahi doğru düzgün tedavi ettirecek param yok." dedi.

KAFA DIŞINDA NORMAL

Çocuğun doğduğu 'Standard Hospital of Total Healthcare' hastanesinin sahibi Abu Kawsar, yaptıkları ilk testlere göre bebeğin kafası dışında normal bir insan bünyesine sahip olduğunu söyledi.

BİNLERCE İNSAN GÖRMEYE GELDİ

Mucize bebeğin doğum haberinin etrafta yayılmasının ardından hastanenin ziyaretçiler tarafından istilaya uğradığını belirten Kawsar, "Binlerce insan akın etti. Bazıları yakın çevre köylerden geldiler. Bebeğin Dakka'ya nakledilmesi iyi oldu. Aksi halde kalabalığı kontrol etmemiz zor olurdu." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.