Başkan Akgün’den nikâh maratonu

Başkan Akgün’den nikâh maratonu
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, geçtiğimiz Pazar günü nişan ve nikâh töreni gerçekleşen 4 çifti en mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.
Büyükçekmece ailesinin iyi ve kötü gününde yanında olan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hafta sonu 3 çiftin nikâhını kıyarken, bir çifte de nişan yüzüklerini taktı.

Personelinin yüzüklerini taktı

Başkan Akgün, ilk olarak Hatice Oruç ile Hakan Torunay’ın nikâhlarını kıydı. Ardından Kadriye Dicle ile Volkan Arslan’ın düğün merasimine katılan Akgün, çiftlere ömür boyu mutluluk dileyerek nikâhlarını kıydı.

Başkan Akgün sonrasında belediye personeli olan Fikriye Kesici ile Hamit Pehlivan’ın nişan törenlerine katılarak, genç çiftin nişan yüzüklerini taktı.

Başkan Akgün’ün son olarak Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Mustafa Aydın’ın oğlu Ertaç Aydın ile Özge Yılmaz’ın nikâh törenlerine katılarak, çiftin nikâhlarını kıydı.

 “Büyükçekmece ailemin hep yanındayım”

 Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, çiftlere özel yapım nazar boncuklu takı hediye ederek ömür boyu mutluluklar diledi. 

Yoğun programına rağmen Büyükçekmece ailesinin iyi ve kötü gününde yanında olmaya gayret ettiğini belirten Başkan Akgün; “Bugünde 3 çiftimizin nikâhını kıyıp, bir çiftimizin de nişan yüzüklerini taktık. Büyükçekmece ailemin mutlu günlerinde yanında olmak ve bu heyecanlarını paylaşmaktan bende büyük bir mutluluk duyuyorum. Bütün çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dilerim” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.