Başkan Özcan Işıklar’ın mutlu günü

Başkan Özcan Işıklar’ın mutlu günü
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın oğlu Serim Sencer Işıklar, uzun zamandır birlikte olduğu Sahra Karakartal ile nişanlandı.
 Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar gelen misafirleri kapıda karşılayarak hepsine ayrı ayrı teşekkür ettiler. Duygu dolu anlar yaşayan Başkan Işıklar şunları söyledi:


"Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar birçok kez mikrofonu elime alıp konuşmalar yaptım ama açıkçası hiçbirinde bu kadar heyecanlanmadım. Şuan burada olmak bir şeyler söylemek gerçekten çok güç. Oğlumun nişan merasimine uzaktan ve yakından katılan çok kıymetli siz değerli konuklarımıza Işıklar ve Karakartal aileleri adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Nişan Törenine CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve Eşi, CHP Silivri İlçe Örgütü Yöneticileri, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Silivri Belediye Başkan Yardımcıları Bora Balcıoğlu, Ayhan Otlatıcı,Doruk Bulut, Mehmet Has, Emine Tarin, Hasan Solak, Işıklar ve Karakartal ailelerinin eş, dost ve akrabaları katıldı. Nişanlanan çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.