Başkan Toprak aileleri yalnız bırakmıyor

Başkan Toprak aileleri yalnız bırakmıyor
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Kumburgaz'da kaybolan gençler hakkında açıklama yaptı.

Kumburgaz’da yaklaşık 10 gün önce kaybolan 5 gençten 4’ü için umutlu bekleyiş sürüyor. Bilindiği gibi önceki gün kayıp gençlerden Serdar Demir’in cesedine ulaşıldı. Diğer gençler (Mikail Aslan, Doğan Demir, Yusuf Büyük İzgi, Şükrü Kahraman) için arama çalışmaları devam ediliyor.


Kumburgaz’daki üzücü olayı için harekete geçen Avcılar Belediyesi’nin tüm birimleri talep edilen her konuda katkı sağlandı.


Başta Handan Kantar olmak üzere Avcılar Belediyesi Meclis Üyeleri de bir an olsun kaybolan gençlerin ailelerini ve yakınlarını yalnız bırakmadı. Avcılar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ise ilk günden itibaren günlerdir bekleyişte olan ailelere çeşitli (yemek-içecek, battaniye gibi) yardımlarda bulunuyor. Belediye bünyesinde görev yapan psikologlar da acılı ailelere psikolojik destek hizmeti sunuyor.


BAŞKAN DR. HANDAN TOPRAK BENLİY’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ


 Konuyu yakından takip eden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de, 25 Ağustos Pazartesi günü kaybolan gençlerin ailelerini ziyaret ederek, sabırlar dileyip acılarını paylaştı. Başkan. Handan Toprak Benli, “Belediyesi olarak acılı ailelerin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Kayıp gençlerin bulunması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu arada, kayıp gençlerden Doğan Demir’in amcası Sait Demir, 26 Ağustos Salı günü Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ye (tüm aileler adına) teşekkür ziyaretinde bulundu. Sait Demir, “Sayın Başkanımız 10 gündür bu acılı günlerimizde bizi hiç yalnız bırakmadı. Verdiği destek için kendisine minnettarız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum