Beklenen Kar, Çarşamba Akşamı Geliyor

Beklenen Kar, Çarşamba Akşamı Geliyor
Batı bölgelerinde beklenen kar yağışının çarşamba gecesinden itibaren etkili olacağı öğrenildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Batı Akdeniz Bölgesi'nde hava parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak görülecek. Yağışların sabah saatlerinde Muğla ve Antalya çevrelerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. İç kesimlerde yer yer hafif don ve buzlanma bekleniyor. Hava sıcaklığı yağışla 2 ila 4 derece azalacak.

ÇARŞAMBA GECESİNE DİKKAT

Meteoroloji'nin geçtiğimiz haftadan beri uyarılarını yaptığı kar yağışının ise perşembe sabahından itibaren etikili olacağı öğrenildi. Yeni haftayla birlikte Marmara'da etkili olacak şiddetli yağış, çarşamba akşamından itibaren karla karışık yağmur şeklinde devam edecek. Soğuk havanın hafta sonuna kadar devam edeceği belirtildi.

MUĞLA VE ANTALYA'YA YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Batı Akdeniz Bölgesi'nde hava parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak görülecek. Yağışların Sabah saatlerinde Muğla ve Antalya çevrelerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. İç kesimlerde yer yer hafif don ve buzlanma bekleniyor. Hava sıcaklığı yağışla 2 ila 4 derece azalacak.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.