Belediye Cihangir ailesine sahip çıktı

Belediye Cihangir ailesine sahip çıktı
Gaziosmanpaşa'dan gelerek Büyükçekmece'ye yerleşen 4 çocuğu zihinsel engelli Cihangir ailesine Büyükçekmece Belediyesi sahip çıktı.

Büyükçekmece Belediyesi, 4 çocuğu engelli Ayşe Cihangir'in yardım talebine anında yanıt vererek, ailenin ev eşyası talebini yerine getirdi.

 

Talepleri anında karşılık buldu

 

Babalarını yakın bir zaman önce kaybeden ve sosyal yardımlarla yaşam mücadelesi veren Cihangir ailesi, Büyükçekmece'ye gelerek Tepecik'e yerleşti. Evlerinde eşyası bulunmayan ve zor durumdaki aile Büyükçekmece Belediyesi'ne müracaat ederek ev eşyası talebinde bulundu. Ailenin evine giderek durumlarını yerinde tespit eden Büyükçekmece Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, Cihangir ailesinin ev eşyası talebi ve diğer ihtiyaçlarını karşıladı.

 

Yardımlarımız sürecek

 

Eşini kaybeden ve 4 zihinsel engelli çocuğuyla birlikte yaşayan Ayşe Cihangir'e bundan sonrada yardımların süreceğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "4 çocuğu engelli olduğu için çalışmayan ve hiç bir geliri bulunmayan Ayşe Cihangir'in ev eşyası talebini yerine getirdik. Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekiplerimiz bundan sonrada aileye sosyal yardım yapmayı sürdürecek. Ayrıca çocukların eğitim durumları hakkında da neler yapılabilir bunun üzerinde de çalışıyoruz" dedi.

Ayşe Cihangir ise, gerçekten çok zor durumda olduklarını belirterek, ev eşyası taleplerine anında yanıt veren Büyükçekmece Belediyesi'ne ve Başkan Dr. Hasan Akgün'e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.