Beylikdüzü Gençlik Merkezi'nde stres atıyor

Beylikdüzü Gençlik Merkezi'nde stres atıyor
Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Merkezi, haftanın her günü ücretsiz hizmet veriyor.
Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi alt katında yer alan Gençlik Merkezi, oyun ve eğlence alanları ile haftanın her günü hem gençlere hem de kendini genç hisseden tüm vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor. Dileyen herkes; merkezdeki satranç, bilardo, masa tenisi ve masa hokeyi alanlarıyla sosyalleşiyor, stres atıyor ve eğlenceli dakikalar geçiriyor.

Kültür ve sanata verdiği önem kadar sosyal donatılarla da ön plana çıkan Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde bir Gençlik Merkezi oluşturdu. Ücretsiz bir şekilde hizmet sunan Gençlik Merkezi’nde vatandaşlara çok sayıda etkinliği gerçekleştirme imkanı veriliyor.

Merkeze giriş yaş sınırı ise ailesi ile gelenler hariç 14 yaş olarak belirlenmiş durumda. Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Merkezi’nde bilardo, satranç, masa tenisi, masa hokeyi gibi eğlenceli aktiveler oldukça yoğun bir rağbet görüyor. Beylikdüzü Kültür Merkezi’nin alt katında kurulan merkezde özellikle gençler kaliteli vakit geçiriyorlar, hem yeteneklerini geliştiriyorlar hem de hobi sahibi oluyorlar.

Beylikdüzü Kültür Merkezi’nin yarattığı bu imkandan ise en çok aileler memnun. Çocuklarının güvenilir bir ortamda eğlenerek ve kabiliyetlerini kullanarak vakit geçirmelerinden dolayı içleri rahat eden ebeveynler, kimi zaman da çocukları ile birlikte merkezde zamanlarını keyifle değerlendiriyorlar.

“Sosyal Donatılarla Çevireceğiz”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Gençlik Merkezi anlayışının tüm Beylikdüzü’nde hayat bulacağını belirterek, gençler için çok özel projeler tasarladıklarını söyledi . Yakın Tarih Müzesi’nden tutun da ilçede birçok sosyal, sanatsal ve spor aktivite alanları oluşturacaklarını ifade eden Başkan İmamoğlu, “Beylikdüzü’nü sosyal donatılarla çevrili hale getireceğiz. Genç yaşlı herkesin yaşamayı tercih ettiği bir kent algısını el birliği ile yaratacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.