Bir ilişkide yapılmaması gereken 4 şey

Bir ilişkide yapılmaması gereken 4 şey
İlişkinizin sağlıklı bir zeminde devam etmesini istiyorsanız kırmızı çizgileriniz olmalı ve o sınırlardan asla taviz vermemelisiniz.
1.KENDİNİZİ İHMAL ETMEYİN
İlişkinizi devam ettirirken takip ettiğiniz diziyi kaçırmaya, iş hayatınızda aksamalar yaşamaya ya da yalnız kalmak istediğinizde çıkıp gitmenizden sakınmanıza gerek yok. Kendinize de vakit ayırmanız gerektiğini bilmeli, canınız yalnız bir şeyler yapmak istediğinizde bunu özgürce yapmalısınız. Bu partnerinizi sevmediğinizi değil kendinize olan saygınızı gösterir.

2.SEVİYORMUŞ GİBİ YAPMAYIN
"Kendin ol" mottosundan hareketle ilişkinizde sevmediğiniz şeyleri seviyormuş gibi ya da olmadığınız şeyi öyleymiş gibi yapmayın. Sevmediğiniz pizzayı yemek ya da beğenmediğiniz ayakkabıyı kullanmak zorunda değilsiniz. Neleri sevip neleri sevmediğinizi partnerinize sezdirin ve ilişkinizde sevdiğiniz şeyleri yapmaya devam edin.

3.SOSYAL HAYATINIZI GERİDE BIRAKMAYIN
Sevgilinizle vakit geçirmek demek arkadaşlarınızı unutmak demek değil. Sevgilinizi arkadaşlarınızla tanıştırın ve sevgilinizin de kendi sosyal çevrenizde biri gibi olmasını sağlayın. Böylece arkadaşlarınıza vakit ayırmak için ayrıca çaba harcamanıza gerek kalmayacak. Çünkü birçok ortamda beraber olacaksınız.

 
4. KENDİNİZİ ZORLAMAYIN
Sevgilinizin sizden etkilenmesi için farklı biri gibi görünmeye çalışmayın. Kendinizi olduğu gibi gösterin ve bu seminde ilişkiniz yürütün. Her şeyin doğal gelişmesi, kötü sürprizlerin yaşanmasına engel olacaktır. Ayrıca partnerinize karşı söylemek istediğiniz şeyleri içinize atmayın. Merak ettiğiniz şeyleri içtenlikle sorun. Bunu yapmak da ilerde kötü sürprizlerle karşılaşmayı engelleyecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.