Bisikletler bile güvende

Bisikletler bile güvende
Beylikdüzü Belediyesi, ulaşımın alternatif yöntemlerle sağlanması adına ilçenin fiziki şartlarını uygun hale getiriyor.
Beylikdüzü’nün Metrobüs girişi başta olmak üzere 4 farklı noktasına bisiklet park yeri düzenleyen Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, özellikle ilçenin mahalleleri arasındaki ulaşımının bisikletle yapılmasını kolaylaştırıyor.

 Bisikletin de ulaşım araçlarında önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Beylikdüzü Belediyesi, bisiklet sürme eylemini sadece bir spor olarak değil, mahalleler arasındaki ulaşımı sağlamak açısından da ön plana alıyor. Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü;  Metrobüs girişi, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nin çevresindeki iki alan ve Gürpınar Kültür Merkezi olmak üzere toplam 4 yere bisiklet park yeri açarak vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

 Güvenli Park Yerleri…

 Gerek kültür merkezlerine gelen öğrenciler, gerekse sabah işine giden vatandaşların metrobüse kadar olan ulaşımlarını rahatlatacak bisiklet park yeri alanları sayesinde bisiklet kullanımına teşvik daha da artacak. Güvenli bir şekilde park alanlarına bisikletlerini park edecek sürücüler, hem hareketli bir yaşama adım atacaklar hem de ulaşım güçlüğünü çözmüş olacaklar. Planlanan projelere uyumlanmış bir şekilde Beylikdüzü’ne ayrıca özel bisiklet yolları da kazandırılacak, bisiklet sürücüleri ise bisikletlerini güvenle kullanabilecek.

 Hem Sağlığınız Hem Ulaşımınız Rahatlayacak

 Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Ulaşım konusu en önem verdiğimiz konulardan biri. İlçedeki sıkıntının farkındayız. Ulaşıma farklı çözümler sunmak amacıyla oluşturduğumuz bisiklet park yerleri ile vatandaşları hem bisiklet kullanmaya yöneltiyoruz hem de sağlıklı bir yaşama…” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.