Büyükçekmece Belediyesi 30 öğrenciyi ödüllendirdi

Büyükçekmece Belediyesi 30 öğrenciyi ödüllendirdi
Büyükçekmece Belediyesi, Halk Akademileri Yaz Okulları’nda başarı gösteren 30 öğrenciyi velileri ile birlikte Aqua Marine Su Oyunları ve Eğlence Merkezi’ne götürdü.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nin Kültür ve Sosyal İşler Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde Haziran ayı başında açılan yaz okulları 29 Ağustos’ta sona erdi. Geçtiğimiz günlerde 25. Dönem Meslek Edindirme kursları ve yaz okullarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Bu yıl Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi yaz okullarına İngilizce 198, bilgisayar 167, resim branşında ise 137 öğrenci katılarak ücretsiz kurs aldı.

Unutulmaz bir gün yaşadılar

Büyükçekmece Belediyesi her dönem sonunda olduğu gibi, bu yılda üstün başarı gösteren 30 öğrenciyi ödüllendirdi. Büyükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkililerinin refakatinde 30 öğrenci velileri ile birlikte Büyükçekmece Aqua Marine Su Oyunları ve Eğlence Merkezi’ne götürüldü. Gün boyunca gönüllerince eğlenen ve havuzda yüzen öğrenciler hem yorgunluk attı, hem de unutulmaz bir gün yaşadılar. Öğrenci velileri ise, çocuklarına yaz mevsiminde ücretsiz kurs imkanı sağlayan ve başarılarını ödüllendiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür ettiler.

                            

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.