Büyükçekmece'de bırakıldığı hastanede ölen Kübra'nın babası konuştu

Büyükçekmece'de bırakıldığı hastanede ölen Kübra'nın babası konuştu
Beylikdüzü’nde hastane önüne bırakılmasının ardından hayatını kaybeden 20 yaşındaki Kübra H.’nin babası konuştu: "Caner B.'nin ağabeyi bana dedi ki..."
Büyükçekmece’de 2 kişinin hastaneye bırakmasının ardından hayatını kaybeden Kübra H., Düzce’de toprağa verildi.
 
"ŞEKER TEDAVİSİ İÇİN HASTANEYE YATACAĞIM" DEMİŞ

Genç kızın babası Fikri H., kızının başına tam olarak ne geldiğini bilmediğini belirterek, “Kızım o gün annesiyle mesajlaşıyormuş. Düzce’de bir hastaneye şeker tedavisi için yatacağını söylemiş. Ancak annesi arayıp ulaşamadığında bana söyledi. Kayıp başvurusu yaptım. Daha sonra İstanbul’dan polis aradı. ‘Kızınız hastanede’ dediler. Hemen İstanbul’a gittim ve hayatını kaybettiğini öğrendim” dedi.
 
"DÜZCE'YE OTOMOBİLLE GELİP KÜBRA'YI ALMIŞ"

Polisin şüpheli olarak aradığı Caner B.’nin, Kübra’nın arkadaşı olduğunu ve internetten tanıştıklarını söyleyen baba şunları dedi: “Ben bilmiyordum arkadaş olduklarını, bu olaydan sonra öğrendim. Düzce’ye otomobille gelip Kübra’yı almış. Birlikte kaçmışlar. Belli ki, kızımın aklını çelip götürdüler. Tek isteğim, kızıma bunu yapan kişilerin adalete teslim edilmesi.”
 
CANER’İN AĞABEYİ AİLEYİ ARADI

Habertürk'ten Leyka Ünal'ın haberine göre aranan Caner B.’nin ağabeyinin aileyi aradığını söyleyen Kübra’nın yakını M.H., “Caner B.’nin ağabeyi ‘Kardeşimi adalete teslim edeceğim, içiniz rahat olsun’ demiş” dedi.
 
"BENİ ÇOK SEVİYOR, EVLENECEĞİZ"

M.H., Kübra’nın arkadaşına “Beni çok seviyor evleneceğiz, gidiyorum onunla” dediğini de söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.