Çapan'ların mutlu günü

Çapan'ların mutlu günü
Esenyurt Belediyesi Kurucu Başkanı Gürbüz Çapan'ın yeğeni Barış Çapan, Gözde Aydın'la hayatını birleştirdi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın kıydığı nikah törenine çok sayıda isim katıldı

Esenyurt Belediyesi Kurucu Başkanı Gürbüz Çapan'ın oğlu Barış Çapan, Gözde Aydın'la dünyaevine girdi. Beşiktaş'ta gerçekleşen nikahı Belediye Başkanı Rıza Akpolat kıyarken, nikaha CHP İstanbul Milletvekilleri; Emine Gülizar Emecan, Zeynel Emre, Özgür Karabat, CHP Parti Meclisi üyesi ve eski milletvekili Eren Erdem, CHP Bitlis İl Başkanı Veysi Uyanık ve çok sayıda isim katıldı. Görkemli bir şekilde gerçekleşen nikah töreninde dikkat çeken ayrıntı ise Belediye Başkanı Akpolat'ın genç çifte İstanbul Sözleşmesi hediye etmesi oldu.

 İstanbul Sözleşmesi vurgusu

Bundan sonra kıyılan tüm nikahlarda çiftlere İstanbul Sözleşmesi kartının verileceğini ifade eden Başkan Rıza Akpolat, "Bugün Gözde Aydın ve Barış Çapan çiftinin nikah töreninde en mutlu anlarına ortak olduk. Kendilerine evlilik cüzdanının yanında İstanbul Sözleşmesi kartımızı da teslim ettik. Çünkü İstanbul Sözleşmesi aileye karşı tehdit değil, aksine hepimiz için çok önemli bir kazanımdır’’ dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.