Çarpışan İki Otomobil Metrobüs Yoluna Girdi: 4 Yaralı

Çarpışan İki Otomobil Metrobüs Yoluna Girdi: 4 Yaralı
Küçükçekmece'de, kontrolden çıkan otomobil, seyir halindeki başka bir otomobile çarptı.
Küçükçekmece'de, kontrolden çıkan otomobil, seyir halindeki başka bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle, kazaya karışan iki araç da metrobüs yoluna girdi.
Olay, D-100 Karayolu'nda, Sefaköy mevkiinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Topkapı yönüne doğru ilerleyen 47 AG 334 plakalı otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek, aynı istikamette seyreden 34 KB 0171 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle, iki otomobil de kontrolden çıkarak, bariyerleri aşıp metrobüs yoluna girdi. Bu sırada, 47 AG 334 plakalı otomobil seyir halinde bulunan metrobüse de arkadan çarparak durabildi. Kazada metrobüse çarpan aracın sürücüsü yaralandı. Yaralanan sürücü olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

METROBÜSTEKİ 3 YOLCU HAFİF YARALI

Öte yandan, otomobilin çarptığı metrobüsteki 3 yolcu da kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kazaya karışan metrobüsün içinde bulunan bir yolcu, "İki otomobil çarpıştı ve metrobüs yoluna girdi. Daha sonra araçlar metrobüsün arka tarafına çarptı. Metrobüsteki yolculara yatmalarını söyledim. Kazadan sonra araçlar bir süre metrobüs yolunda sürüklendi" dedi.

Kaza nedeniyle metrobüs seferleri bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Araçların çekilmesinin ardından trafik normale döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.