ÇETİN AİLESİ’NİN ACI GÜNÜ

ÇETİN AİLESİ’NİN ACI GÜNÜ
Esenyurt’un sevilen iş adamlarından eski Esenyurt Kıraç Tokatlılar Dernek Başkanı Hüseyin Çetin’in annesi Ayşe Çetin memleketi Tokat’ta geçirdiği rahatsızlık sonucu 90 yaşında Tokat Turhal Hasanlı Köyünde hayatını kaybetti.

Bir süredir sağlık sorunları nedeni ile tedavi de gören Ayşe Çetin vasiyeti üzerine, Kıraç Merkez camiinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazından sonra,  Esenyurt Kıraç Mezarlığında yatan eşi Ali Çetin’in yanına defin edildi.

VASİYETİ ÜZERİNE İSTANBUL’A GETİRİLDİ

Uzun süre Esenyurt Kıraç Tokatlılar Dernek Başkanlığı görevini başarı ile yürüten ve gerçekleştirdiği projelerle Esenyurt’ da adından sıkça söz ettiren iş adamı Hüseyin Çetin, kısa bir süre önce annesini ziyaret etmek için memleketi Tokat’a gittiğini, ziyaret sonrası İstanbul’a geldiği gün annesinin vefat haberini aldığını söyleyerek üzüntüsünü şöyle paylaştı; “ Yılda birkaç defa annemi ziyaret için memleketimiz Tokat’a giderim.

En son Turhal Hasanlı köyünde yaşayan annemizi ziyarete gittik birkaç gün yanında kaldıktan sonra İstanbul’a döndüm. Döndüğüm günün akşamı annemizin vefat haberini aldık. Tekrar Tokat’a giderek, annemin cenazesini alarak,  vasiyeti üzerine Esenyurt Kıraç mezarlığında yatan babam Ali Çetin’in yanına defin ettik. Ben başta hemşerilerimiz olmak üzere acımızı paylaşan bütün derneklere, protokol üyelerine ve yakınlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.