Derinden bağlandığınızın 9 kanıtı

Derinden bağlandığınızın 9 kanıtı
Aşık olmak harikadır ve çoğumuzun istediği şeydir. Ama bunun ötesine geçen bazı ilişkiler var. Bazı insanların partnerleriyle o kadar derin bağlantıları vardır ki, bunun ruhsal bir güç olduğunu bile düşünebilirsiniz.

Bazıları buna 'ruh eşi bağlantısı' diyor, ancak gerçek şu ki, manevi bir bağlantı birçok şekilde gelebilir. Nihayetinde, onlarla tanıştığınız anda, birlikte olmak istediğiniz kişi olduklarını hissedeceksiniz. Ancak, bu sezgisel duygulardan şüphe duymamız normaldir. Partnerinize derinden bağlandığınızı gösteren 9 işaret size bu konuda yardım edebilir.
 

1-Onlarla gerçek benliğinizi hissedersiniz


Olmadığınızı düşündüğünüz biri olmak için çabalamak yerine, doğru kişiyi bulduğunuzda kendiniz gibi hissedeceksiniz. Sanki en iyisinin kendin olmak olduğunu hissettiren biriyle birlikteysen, o zaman gerçekten manevi bir bağın var demektir.

2-Birbirinizden bir şeyler öğrenirsiniz


Toksik ilişkiler bizi boşluğa sürüklerken, manevi ilişkiler bizdeki boşluğu doldurur. Manevi bağlantılar, bizim açık fikirli olmamızı sağlar. Bu gibi bağlantılar oldukça önem taşır.

3-Fiziksel yakınlıktan öteye geçersiniz


Bu kişiyle yakınlık kurmanın tek yolu fiziksel sevgi değildir. Kendinizi fiziksel sevgi olmadan aşık ve özlem dolu hissediyorsanız, muhtemelen ruhsal bir bağ kurmuşsunuz demektir.


4-Sizin iyileşmenizi sağlar


Bazı bağlantılar, bizi alıkoymaktan ziyade, bize yardım eder. Gerçekten de hayatımıza giren ve iyileşme yolculuğumuzda bize yardımcı olan bazı insanlar var.

5-Seni içten gülümsetir


Bu kişi sizi tam bir depresyondan ve hayatınızın en mutlu zamanlarına götürme yeteneğine sahip olacak. Ve onlarla yaşadığınız mutluluk, şimdiye kadar yaşadığınız hiçbir şeye benzemez.

6-Onlar hakkında ne hissettiğinizi tam olarak ifade edemezsiniz


Başkalarına onu anlatmaya çalıştığınızda, bunu kelimelere dökemezsiniz. Bu kişi daha önce hiç hissetmediğiniz bir şeyden farklı hissetmenizi sağlar ve sahip olduklarınızı doğru bir şekilde tanımlayabilecek herhangi bir kelime bile olmayabilir.


7-Birbirinizin farklılıklarına değer verirsiniz


Birbirinizi olmasını istediğiniz kişi olmaya zorlamak yerine, onları gerçekte oldukları kişi için seviyorsunuz. Onlara oldukları gibi değer veriyorsunuz ve onları oldukları kişi gibi kabul ediyorsunuz.

8-Çevrenizdeyken hayat daha kolay gelir


Her gün ve her an güneş ışığı ve gökkuşağı olmasa da, etrafınızdayken hayatınızın gerçekten daha iyi olduğunu hissedersiniz.

Birbirinizden ayrı olduğunuzda, yeniden birleşene kadar kendinizi iyi hissetmezsiniz.

9-Benzer zihinlere sahipsiniz


Tam olarak aynı olmasanız da, ruhsal olarak bağlı olanlar benzer düşünme kalıplarına sahiptir. Bazen zihninizi okuyabilir veya farkında olmadan ne düşündüğünüzü tam olarak söyleyebilirler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.