DİKKAT TAŞ DÜŞEBİLİR!

DİKKAT TAŞ DÜŞEBİLİR!
Silivri Boşnak bahçe mevkiinde bulunan yarlardan aşağı düşen kaya parçaları çevrede ki vatandaşları tedirgin etti.

Sabah saatlerinde yarlardan aşağı boşalan kaya parçaları, aşağıda bulunan çay bahçesindeki masa ve sandalyelerin parçalanmasına neden olurken, çocuk parkında ve bölgede kimsenin olmaması olası bir facianın yaşanmasına neden oldu.

 Silivri  Boşnak bahçe mevkii denilen yarlardan aşağı kaya parçaları düştü. Aşağıya taş ve ya kaya parçası düşmemesi için tel örgü ile çevrilen yarlardan düşen kaya parçalarına tel örgü bile engel olamadı. Yarların hemen dibinde bulunan çay bahçesine ve çocuk parkına düşen taş ve kaya parçaları, sandalyeler ile masaları parçaladı. Kayaların düştüğü gören vatandaşlar hayretler içerisinde kalırken, çocuk parkında ve çay bahçesinde insanların bulunmaması ise, “ Allah korudu” şeklinde yorumlandı.



ACİLEN TEDBİR ALINMALI!

 Yaşanan bu olay karşısında tel örgü ile çevrilmiş olan yarlarda yeniden gözden geçirilip, tedbir alınması gerektiği de gözler önüne serildi. Yukarıdan düşen kaya parçalarının kendiliğinden mi düştüğü yoksa birileri tarafından mı atıldığı henüz netlik kazanmazken, yarların olduğu bölgede olası bir facianın yaşanmaması için acilen gerekli tedbirlerin alınması gerekiyor.

 Haber/ Fatma S. Yıldırım  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.