En ateşli seks pozisyonları!

En ateşli seks pozisyonları!
Klasik seks pozisyonlarından sıkılanlar ve seks hayatını hareketlendirmek isteyenler için birbirinden ateşli ve çıldırtıcı seks pozisyonları…


Monotonlaşan seks hayatınızı renklendirmek, cinsel hayatınıza hareket ve heyecan katmak istiyorsanız, klasik seks pozisyonlarına bir süre ara vermenin zamanı geldi demektir.
 
Seks hayatınızda değişiklik yapmak, fantezilerinizi geliştirmek istiyor ama "her şeyi denedik" diye düşünüyor olabilirsiniz. Ancak emin olun bilmediğiniz, belki de adını az sonra ilk defa duyacağınız pek çok pozisyon var.
 
İşte cinsel hayatlarına zevk ve canlılık katmak isteyenler için seks pozisyonları:
 
69
Her iki taraf aynı anda birbirlerini uyarmak için izin verdiği bir pozisyondur. Oral ilişki pozisyonlarından hoşlananlar için en iyilerinden biri olarak kabul edilir.
 
Ters 69
Geleneksel 69 pozisyonunun tam tersi. Çiftlerin birbirleri üzerindeki açılarını değiştirmek için harika bir yoldur.
 
Yanlamasına 69
Geleneksel 69 pozisyonuna değişiklik olarak her iki çiftin de yanlamasına yatarak gerçekleştirdiği bir pozisyondur.
 
Oturarak 69
Oturarak 69 pozisyonunda parterini kaldırabilmesi için erkeğin üst beden kaslarının güçlü olması gerekir. Partnerlerden biri otururken diğeri bacaklarını omuz çevresine yerleştirir. Oturan parterin başını bacak arasına yerleştirmesi ve ortak hareketleriyle devam eder.
 
Ayakta 69
Bu pozisyonu gerçekleştirirken parterin güce ve sabra oldukça fazla ihtiyacı var.
 
Akrobat
Klitorise farklı bir açıdan baskı yapabilmek için uygun bir pozisyondur. Kadın erkeğin üzerine ata biner gibi oturur ve sırtı erkeğin ayaklarına gelecek şekilde arkasına yaslanır.
 
Amazon
Kadının üste olduğu ve gerçekten vahşi pozisyonlardan biridir. Erkek bacaklarını kendine doğru çeker ve kadın üzerine oturur.
 
Köprü
Eşlerden biri diz çökmüş şekilde dururken diğeri köprü pozisyonunda uzanır. Fantastik seks pozisyonları sevenlerin vazgeçilmezi olan köprüde herhangi sakatlanmaya sebep olmamak için başının altına yastık koyulması gerekir.
 
Koltuk
Yaratıcı ve eğlenceli pozisyonlardan biridir. Eşlerden biri omuz ve kollarından destek alacak şekilde arkasına yaslanıyor gibi oturur. Diğeri ise bacaklarını parterinin omuzlarına koyacak şekilde kucağına oturarak gerçekleşir.
 
Kovboy
Kadının erkeğin üzerine ata biner gibi bir pozisyonda durmasıyla ve ata biniyormuş gibi hareket etmesiyle gerçekleşir.
 
Ters kovboy
Kovboy pozisyonu gibi ancak bu kez tersine, elleriyle parterinin bacaklarından destek alarak kadının erkeğin üzerinde ata biner gibi durmasıyla gerçekleşir.
 
Balerin
 Eğer daha fazla yüz yüze olduğunuz bir pozisyon arıyorsanız, balerin bunun için oldukça eğlenceli bir pozisyon. Her iki çiftin de ayakta olduğu balerin pozisyonunda kadın bacağından birini parterinin omzuna gelecek şekilde yükseltir. Partneriniz bu pozisyonu gerçekleştirebilecek esnekliğe sahip değilse, elinizle kalçasına destek olarak da deneyebilirsiniz.
 
Bassett Hound
Köpekleme pozisyonuyla benzerlik gösterir ve oldukça basittir. Kadının yere mümkün olduğunca en yakın şekilde çökmesiyle gerçekleşir. Erkek kadının arkasına geçerek, kalçalarından destek alacak şekilde gerçekleştirilir.
 
Ben Dover
Ben Dover, köpeklemeyle aynıdır ancak bu kez ayakta ve kadının belinden itibaren aşağıya doğru eğilmesiyle gerçekleştirilir. Kadın aşağı doğru eğilir ve elleriyle yerden destek alır. Sadece yatakta seks yapmak istemeyenler için mükemmel bir pozisyondur.
 
Bükümlü kaşık
Akrobat pozisyonunun bir benzeri olan bükümlü kaşık, yakınlık derecesi için favori  pozisyonlardan. Bu pozisyon için eşlerden biri uzanırken diğeri de arkası dönük şekilde üzerine uzanır ve dizlerini göğsüne doğru çeker.
 
Bodyguard
Bodyguard, köpekleme pozisyonunun ayakta, erotizmin yoğun olduğu bir pozisyondur. Bu pozisyon için kadın erkeğin önünde durur, erkek belinden sarılır.
 
Çarpışan arabalar
Çarpışan arabalar pozisyonunda kadın ve erkek arka arkaya gelecek şekilde yüz üstü uzanırlar.
 
Kâhya
Kahya pozisyonunda çiftlerden biri ayakta ve arkası dönük dururken, diğeri parterinin bacak arasına gelecek şekilde dizlerinin üzerine çöker. Bu pozisyon anal uyarma için uygundur.
 
Kelebek
Yatak, kanepe ya da bunun gibi herhangi bir yer için en uygun pozisyondur. Bu pozisyonda kadın yatağın uç bölgesine doğru uzanır ver ayaklarını yere bırakır, erkek ise dizlerinin üzerine çöker pozisyonda olur.
 
Sinema tarzı
Sinema tarzı, çiftlerin yan yana otururken gerçekleştirdiği oral bir pozisyondur.
 
Yengeç
G- noktasının uyarımına uygun bir pozisyondur. Erkek yatağa uzanır. Kadın ise bacakları erkeğin omuzlarına doğru uzatır, elleri ise partnerinin dizlerine koyarak kucağına oturur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum