EN BECERİKLİ PİDECİLER SEÇİLDİ

EN BECERİKLİ PİDECİLER SEÇİLDİ
Beylikdüzü Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Pide yarışması yapıldı. Fırıncı ve pastanecilerin becerilerini yarıştırdığı ve halkın büyük ilgi gösterdiği etkinlik sonunda tüm konuklara pide ikram edildi.
“Ramazan Beylikdüzü'nde yaşanır” sloganıyla renkli etkinlikler düzenleyen Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan Kasabası’nda bu kez bir pide yarışması düzenledi. İshak Akbay ve Ece Pirim'in sunuculuğunu yaptığı Görünüm, Tat, Büyüklük" olmak üzere 3 kategoride gerçekleşen Nazım Usta gibi ünlü isimlerin jürilik  yaptığı yarışmada; uzunluk  kategorisinde  56 puanla Tadal Ekmek Fırını, görünüm kategorisinde 48 puanla Yücetepe Ekmek Sarayı, Tat kategorisinde ise 52 puanla Köyüm Unlu Mamülleri birinciliğe layık görüldü ve tatil yapma şansına sahip oldu. Dereceye giren yarışmacıların heyecanlı ve mutlu oldukları dikkatlerden kaçmazken, tüm yarışmacılara ayrıca Başkan Uzun tarafından katılım plaketi hediye edildi.
Başkan Uzun, yarışmaya destek verenlere ve yarışmacılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “İlk günden bu yana Beylikdüzü’müzde Ramazan’ın maneviyatına uygun birçok farklı etkinlikte, aktivitede birlikte olduk. Binlerce, on binlerce hemşehrimizle iftar sofralarında buluştuk. Birçok sanatçımızı bu etkinlik alanında ağırladık. İnanıyorum ki 7’den 70’e hepimiz burada birçok farklı unutamayacağımız anlar yaşadık” diye konuştu.

Beylikdüzün 'de Reha Yeprem Rüzgarı Esti
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Beylikdüzü Belediyesi Ramazan etkinliklerinin 29.gününde sahne alan sanatçı Reha Yeprem, okuduğu birbirinden güzel şiirlerle dinleyenlere duygulu anlar yaşattı. “Reha Yeprem ile Ramazan'a Elveda Şiir Gecesi” Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nihat Adıgüzel'in teşekkürleri ve çiçek takdimi ile sona erdi.         

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.