Engelliler için moral konseri

Engelliler için moral konseri
Büyükçekmece Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen radyo programcısı Gececi Kaan’ın hazırlayıp sunduğu, engelliler için “Dev Moral Konseri” yoğun katılımla gerçekleşti.

Büyükçekmece Belediyesi’ne teşekkür

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkez’inde düzenlenen dev moral konserinde sahneye çıkan sanatçıların söylediği parçalarla keyifli anlar yaşayan engelliler, kimi zaman sahneye çıkıp dans ettiler, kimi zamansa şarkılara eşlik ettiler. Renkli görüntülerin yaşandığı programda davetliler engel tanımadan gönüllerince eğlendi. Şimdiye kadar yapmış olduğu organizasyonlarda hayırsever sanatçıları bir araya getiren Radyocu Gececi Kaan, engelli dostları için düzenlemiş olduğu organizasyon’da kendine destek veren Büyükçekmece Belediyesi’ne ve diğer sponsorlara teşekkür etti.

Şahin’de yalnız bırakmadı

Konsere katılarak engellileri yalnız bırakmayan Büyükçekmece Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Şahin, engelliler için yapılan bu tür organizasyonlara her zaman destek vermeye hazır olduğunu belirterek, konsere emeği geçenlere teşekkür etti. Şahin şunları söyledi: “Büyükçekmece Belediyesi olarak engellilerin her zaman yanındayız. Sosyal yaşama daha fazla katılabilmeleri, toplumun her alanında fırsat eşitliğinden yararlanabilmeleri adına üstümüze düşeni yapmaya hazırız. Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzciler Kulübü ile de bir ilke imza attık. Bundan sonra da engelli kardeşlerimizi için farklı ve yararlı projeler üretmeye devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.