ENGELLİLERİN ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ

ENGELLİLERİN ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ
Sosyal belediyecilik anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Küçükçekmece Belediyesi, Ramazan Bayramı’na az bir süre kala, ilçedeki engellilere çifte bayram sevinci yaşattı.

Bu kapsamda yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede ikamet eden  Murat İlbin adındaki engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşa akülü sandalye hediye etti.

 Başkan Karadeniz’i makamında ziyaret eden vatandaşı, yeni sandalyesine bindirerek kendisiyle bayramlaşan Karadeniz,  Küçükçekmeceli engellilere verdikleri desteğin artarak devam edeceğini vurguladı.

‘ENGELLİLERE DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK’

Belediye bünyesinde hizmet veren Engelliler Masası’na başvuran diğer vatandaşların da akülü sandalyelerini kendilerine teslim edeceklerini söyleyen Başkan Karadeniz, ‘Küçükçekmece’de yaptığımız faaliyetlerle engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz. Küçükçekmecelilerin de engellilerimize gösterdikleri hassasiyet için çok teşekkür ediyorum.’ diye konuştu.

Küçükçekmece Belediyesi  Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Engelliler Masası,  5 engelliye  manuel sandalye ve ihtiyaç sahiplerine koltuk değnekleri, beyaz baston, işitme cihazı ve medikal malzemeler temin ederek, yüzlerini güldürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum