Erkeklerin sizinle tanışır tanışmaz söylediği 7 yalan

Erkeklerin sizinle tanışır tanışmaz söylediği 7 yalan
Erkekler ilk buluşmada en az kadınlar kadar iyi bir intiba bırakmak isterler.
Tabii ki genel olarak iki tarafta ilk buluşmadan itibaren dürüst olmak isterler ancak kaygılarımız ve varsayımlarımız bizi bazı konularda beyaz yalanlar söylemeye iter. Ve bir erkek karşısındaki kadının kendisine şans vermesini istiyorsa gözünü kırpmadan bazı şeyleri çarpıtabilir. İşte bu beyaz yalanlardan bazıları;
Para durumu

Her ne kadar modern toplumlarda bu çok önemli değilmiş gibi davranılmaya çalışılsa da erkekler kazançlarıyla değerlendirilirler. Bunu bilen erkek ilk buluşmada size gittiği tatillerden, iş yerindeki başarılarından ve statüsünden bahsederek mali durumu hakkında ipuçları vermeye çalışır. Tabii aslında onun da borçları ve yetişmeye çalıştığı bir hayat olduğu gerçeği arkadan el sallar.


Yaşadığı yer

Eğer ailesi ya da arkadaşlarıyla yaşıyorsa bu kendisini geçindiremediği anlamına gelebileceğinden bu konudan hiç bahsetmeyecektir. Eğer siz soracak olursanız da geçici bir süre orada kaldığı beyaz yalanını size söyleyecektir.


Başka bir kadın

Tabii ki bu beyaz bir yalan değil. Hatta yalanların en kötüsü. Ancak erkekler maalesef bunu yapıyor. Tabii ki hepsi yapmıyor ama böyleleriyle de karşılaşma riskiniz var. Dikkatli olun.


Fitness alışkanlıkları


Senin sixpacklerden çok etkileneceğini düşünüp sana haftada bir kaç gün spor yapıyorum deyip, evde kebapları götürüyor olabilir. Erkekler kendi vücutlarını kadınlar kadar önemserler ve bu konuda biraz abartmaktan çekinmezler.


Son ayrılığı

Son ayrılığında mutlaka bir suçlu vardır. Bu ayrılık durduk yere gerçekleşmeyeceğine göre… Tabii ki erkekler hatanın kendisinde olduğunu ilk randevuda size söylemezler. Hatta hiç bir zaman söylemezler.


Geçmişi

Bir bağımlılığımı var ya da eski eşini aldattığı için mi boşandılar? Bu soruları onu tanımak adına sormak nafiledir. Çünkü gerçeği ağzından almak için henüz çok erkendir ve size o konuda mutlaka yalan söyleyecektir.

Mesleği

Eğer çok gurur duyduğu ya da para kazandığı bir işe sahip değilse çekindiğinden dolayı size karşı dürüst davranmayabilir. Tabii ki bir tezgahtarken doktorum demez ama mesleğini ifade etmek konusunda biraz yaratıcı davranabilir.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.