Esenyurt Belediye Başkanı Mağdur Aileye Sahip Çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Mağdur Aileye Sahip Çıktı
Esenyurt’ta geçtiğimiz Ocak ayında baca temizliği yaptığı sırada yüksek gerilim hattındaki elektriğe kapılıp hayatını kaybeden Haydar Sarı’nın ailesi için Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından memleketleri Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ev ya
 Esenyurt'ta geçtiğimiz Ocak ayında baca temizliği yaptığı sırada yüksek gerilim hattındaki elektriğe kapılıp hayatını kaybeden Haydar Sarı'nın ailesi için Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından memleketleri Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ev yaptırıldı.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 22 Ocak 2015 tarihinde evinin çatısında baca temizliği yaptığı sırada üstünden geçen yüksek gerilim hattına değmesi sonucu hayatını kaybeden 37 yaşındaki Haydar Sarı'nın eşi ve çocuğuna sahip çıktı. Eşinin öldükten bir hafta sonra Sümeyye Nur ismini verdiği bebeği dünyaya gelen ve memleketi Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki fındıklı Köyü'ne dönen Semra Sarı, burada eski bir evde yaşamaya başladı. Durumu haber alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilgili birimlere talimat vererek Semra Sarı ve kızı için ev yaptırılması istedi. 2 ay önce yapımına başlanan ev inşaatı tamamen biterken, Başkan Kadıoğlu ailenin ihtiyaç duyduğu beyaz eşyaları da kendilerine hediye etti. Elektrikleri henüz bağlanmadığı için yeni evine taşınamayan Semra Sarı, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na teşekkür etti.

Semra Sarı'nın babaannesi Fatma Çevik, çocuklarının Esenyurt'ta elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetmesi sonrası Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun kendilerine ev yaptırdığını söyledi. Kızlarının yeni yapılan eve elektrik bağlanmaması sebebiyle giremediği için taşınamadığını dile getiren Fatma Çevik, "Çocuğumuza orada elektrik çarpması sonucu öldü. Çocuklarımız orada meydanda kaldı. Belediye başkanımızdan Allah bin kere razı olsun. Buraya çocuklarımızın kalacağı bir ev yaptırdı. Şu an sadece elektriği yok. Elektriği bağlanmadığı için içine giremedi. Şu an eski evde kalıyorlar" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.