Esenyurt'ta Yüksekten Düşüne Kız Çocuğu Hayatını Kaybetti

Esenyurt'ta Yüksekten Düşüne Kız Çocuğu Hayatını Kaybetti
Esenyurt’ta lüks bir sitenin içerisinde bulunan bir binanın 3’üncü katından düşen ve ismi öğrenilemeyen 13 yaşındaki kız çocuğu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Esenyurt'ta lüks bir sitenin içerisinde bulunan bir binanın 3'üncü katından düşen ve ismi öğrenilemeyen 13 yaşındaki kız çocuğu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay gece saatlerinde Örnek Mahallesi Sivas Kongre Caddesi üzerinde bulunan lüks bir sitede meydana geldi. İddialara göre sitenin içerisinde bulunan bir binanın 3'üncü katında ismi öğrenilemeyen 13 yaşındaki kız çocuğu balkondan yer düştü. Düşmenin etkisiyle vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan çocuk ağır yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.


Olay yerine gelen sağlık ekipleri kanlar içerisindeki kız çocuğunu İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Hastaneye kaldırılan kız çocuğu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Polis ekipleri olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından kız çocuğunun balkondan düşüşü ile ilgili olarak olayın intihar mı yoksa kaza mı olduğunu araştırıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.