Esenyurt: uyuşturucuya hayır

Esenyurt: uyuşturucuya hayır
Esenyurt Kıraç Kuruçeşme sakinleri "uyuşturucuya hayır" yürüyüşü yaptı. Binlerce yurttaşın katıldığı yürüyüşte konuşan CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, "Uyuşturucu belasının kentimize musallat olması AKP sayesindedir" dedi.

Gün geçmiyor ki Esenyurt'ta "bonzai" yüzünden bir genç hayata gözlerini yummasın... Uyuşturucu çeteleri ve satıcılarının kol gezdiği Esenyurt'ta aileler tedirgin, gençler ürkek... Emniyet güçlerinin başetmeye çalıştığı uyuşturucu çeteleri, her yolu deneyerek ayakta kalmaya çalışıyor.

BİNLERCE YURTTAŞ YÜRÜDÜ

Esenyurt'un duyarlı mahallelerinden Kıraç Kuruçeşme'de sakinlerin düzenlediği yürüyüş, "uyuşturucuya hayır" sloganıyla başladı. Binlerce Esenyurtlu'nun katıldığı yürüyüşte, "Sokaklar bizim, çetenin değil", "Uyuşturucu belası mahallemizden defolsun", "Çocuklarımızı koruyacağız, sisteme yem etmeyeceğiz" yazılı dövizler açıldı, sloganlar atıldı. Yürüyüşe CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen de katılarak destek verdi.

CHP'Lİ GÖKMEN: ESENYURT UYUŞTURUCU BATAĞI HALİNE GELDİ

Yürüyüşün ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, bir baba olarak üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalıştığının altını çizdi. Uyuşturucu belasının Esenyurt'a musallat olmasını AKP'nin beceriksiz yönetitime bağlayan CHP'li Başkan Gökmen, "Kuruçeşme'de yaşayan sağ duyulu hemşerilerimizin uyuşturucuya karşı yaptıkları yürüyüşe bir baba olarak katıldım.

Bu gün bölge cezaevlerine bakıldığında mevcudun % 60'ını Esenyurtlu gençlerin oluşturduğunu görmekteyiz. Esenyurtta uyuşturucu satışı ve bağımlılığı AKP'nin iktidara geldiği günden sonra üst seviyeye çıkmıştır. Ailerin kanayan yarası olan bu uyuşturucu batağına yerel yönetimler el atıp, gençlere iş imkanları sağlayarak bu yoldan kurtarma yöntemleri bulmalıdır. AKP'li yerel yöneticiler halkının kalkınması ve eğitim seviyesinin artması değil, yandaşlarının cebini doldurma gayretindedirler. Bu Esenyurt'ta daha iyi hissedilmekte, daha net görülmektedir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum