Eski Bakan Muammer Güler'in Kardeşi Vefat Etti

Eski Bakan Muammer Güler'in Kardeşi Vefat Etti
İçişleri eski Bakanı Muammer Güler'in kardeşi Selahattin Güler, yaşamını yitirdi. Cenazeye AK Parti'den kimsenin katılmaması dikkat çekti.

 
İçişleri eski Bakanı Muammer Güler'in küçük kardeşi Selahattin Güler, geçirdiği rahatsızlık sonucu Ankara'da hayatını kaybetti.

TOPRAĞA VERİLDİ

Selahattin Güler'in cenazesi, bugün öğle namazına müteakip Karşıyaka Camii'nde kılınan namazın ardından, toprağa verildi. Muammer Güler, kardeşi için Birlik Mahallesi'ndeki Mardin Kültür Evi'nde taziyeleri kabul ederek mevlüt okuttu.

AK PARTİ'DEN KİMSE KATILMADI

Cenaze törenine AK Parti'den temsilci, bakan veya milletvekilinin katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Cenazeye MHP Çorum eski Milletvekili Bekir Aksoy katıldı. Aksoy, daha önce İçişleri Bakanlığı müsteşarlığı ve valilik görevlerinde bulunmuştu.

ESKİ MÜSTEŞAR GELDİ

MHP'li Aksoy dışında İçişleri Bakanlığı eski Müsteşarı ve seçim döneminin bakanı Sebahattin Öztürk de cenazede hazır bulundu. Selahattin Güler'in naaşı Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi. Çankaya Birlik Mahallesi'nde bulunan Mardinevi'nde ise Güler için mevlit okutuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.