EYOP'un en zor dersi

EYOP'un en zor dersi
Büyükçekmece Belediyesi'nin Evden Yeniden Okula Projesi'nin (EYOP) başarılı öğrencilerinden Nermin Çaldıran'ın ani vefatı arkadaşlarını üzüntüye boğdu.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi'nin hiç okula gidememiş veya eğitimini yarım bırakmak zorunda kalan vatandaşlar için hayata geçirdiği EYOP'a 8 yıl önce kaydını yaptıran, ortaokul ve liseyi bitirdikten sonra üniversiteye hazırlanan 63 yaşındaki Nermin Çaldıran'ın vefatı büyük üzüntü yarattı. Nermin Çaldıran'ın fotoğrafını sınıftaki sırasına koyarak karanfillerle süsleyen arkadaşları ve öğretmenleri, "Azimli, hayat dolu, başarılı ve çok iyi bir dostumuzu kaybettik. Onu asla unutmayacağız" ifadesini kullandılar.


"Her açıdan örnek bir insandı"


Merhume Nermin Çaldıran’ın EYOP'un sembol isimlerinden biri olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Nermin hanım her anlamda örnek bir insandı. İlkokulu okuduktan sonra eğitimine devam edememişti. 55 yaşında EYOP'a kaydını yaptırarak ortaokulu ve liseyi başarıyla tamamladı. Üniversiteyi hedefliyordu ama ne yazık ki ani kaybı hepimizi çok üzdü. Kendisine Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.