Gece yarısı nikah kıydırdılar

Gece yarısı nikah kıydırdılar
Nikâh akitlerinin Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından gerçekleştirilmesini isteyen Melda ve Serhat çifti bir ilke imza attırdı. Başkan İmamoğlu’nun yoğun programı nedeniyle nikâh saatini gece yarısına alan çift, kıyılan nikâh ile dünya e
 Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir ilke imza attı. Nikah akitlerinin kendisi tarafından gerçekleştirilmesini isteyen Melda ve Serhat çiftine programından dolayı nikah törenlerinde olamayacağını bildiren Başkan İmamoğlu, çiftin nikah saatini gece yarısına almasıyla saat 00:35’ te genç çiftin nikahını kıyarak dileklerini yerine getirdi.

 Unutulmaz bir nikâh oldu

 Böyle bir durumla ilk kez karşılaştığını belirten Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Melda ve Serhat’ın nikâhı onlar için olduğu kadar benim için de ilginç bir deneyim oldu. Çiftimize böylesi özel bir günde gösterdikleri bu hassas davranışları için teşekkür ediyorum” dedi. İlginç nikâhın ardından genç çiftle duygularını paylaşan Başkan İmamoğlu, “Hiçbirimizin unutamayacağı bir nikâh yaşadık. İkinize de karşılıklı sevgi saygı içerisinde uzun bir ömür diliyorum ” diyerek evlilik cüzdanını geline takdim etti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.