'Geçmişini unutanın geleceği olmaz'

'Geçmişini unutanın geleceği olmaz'
CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Mehtap Tazegül, Hayat Huzurevi'nde bulunan yaşlılara bayram ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirdiği ziyarette açıklamalarda bulunan Tazegül, “Yaşlılarımızı sadece bayramlarda değil her zaman ziyaret etmeliyiz. Bi
Ekibiyle birlikte huzurevindeki yaşlılarla sohbet eden Mehtap Tazegül “Yaşlılık ve yalnızlık bir kader olmamalı... Sosyal belediyeciliğin getirdiği avantajlardan, yaşlılarımızı da yararlandıracağız” açıklaması yaptı. Mehtap Tazegül, ziyaret sırasında sosyal projelerinden de bahsetme fırsatı buldu.

Tazegül bayramlarını kutladı

CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Mehtap Tazegül, huzurevi ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada “Ramazan Ayının ardından eriştiğimiz Mübarek Ramazan Bayramı’nda büyüklerimizle bayramlaşmanın heyecanını yaşadık. Bayramların bizim hayatımızda önemli bir yeri var. Bayramları en coşkulu şekilde yaşamak ve yaşatmak gerekiyor. Yaşlılarımız sadece bayramlarda değil sık sık ziyaret edip hatırlamak lazım. Bu vesileyle de bizler bayrama ilk olarak büyüklerimizden başlamak gerektiğini düşündük. Ben başta buradaki bütün anne ve babalarımız, büyüklerimiz olmak üzere bütün Büyükçekmeceli hemşerilerimin bayramını kutluyorum. Büyüklerimizin ellerinden öpüyorum. Hep birlikte nice bayramlara sağlık içerisinde çıkmayı diliyorum. Bayramın şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum” dedi.

“BÖYLESİ ZİYARETLER ONLARI MUTLU EDİYOR”
Huzurevi yetkilileri ise ziyaretlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Huzurevinde kalan amcalarımız, teyzelerimiz adına onları yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz. Her türlü imkanları sunuyoruz ama tabiî ki onlar hatırlanmak istiyorlar. Bu noktada gelişiniz onları mutlu ediyor ” dedi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Gerçekleşen ziyarette huzurevi yetkililerinden bilgi alan Mehtap Tazegül ve ekibi daha sonra huzurevinde kalan yaşlılara çiçek, çikolata ve tatlı dağıttı. Ziyaretten oldukça memnun olan yaşlıların duygusal anlar yaşadığı gözlenirken, bol bol hatıra fotoğrafı çektirme şansı buldular.

YAŞLILAR KÖYÜ PROJESİ

Huzurevi ziyareti sırasında olası bir belediye başkanlığı döneminde yapacağı sosyal projelerden de bahseden Mehtap Tazegül’ün ‘Yaşlılar Köyü Projesi’ dikkat çekti. Büyükçekmece’nin önemli bir turizm cenneti olmasının yanında, doğası ve temiz havasıyla hem doğal bir rehabilitasyon merkezi hem de özellikle yaşlıların son dönemlerini geçirebileceği ideal bir mekan olduğuna temas etti. Tazegül, deniz ve gölün oluşturduğu muazzam manzaranın yeterince değerlendirilemediğine dikkat çekerek, özellikle göl ve çevresinin kullanıma açılabilmesi için projeleri olduğunun altını çizdi. Mehtap Tazegül, ‘Yaşlılar Köyü Projesi’yle Büyükçekmece’nin İstanbul’un dikkat çeken noktalarından biri yapmaya özen göstereceklerini ifade etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.