Gelin Konvoyuna Pompalıyla Ateş Açan Saldırganı Ağabeyi Vurdu : 7 Yaralı

Gelin Konvoyuna Pompalıyla Ateş Açan Saldırganı Ağabeyi Vurdu : 7 Yaralı
Esenyurt'ta gelin almaya gelen düğün konvoyuna bir apartmandan pompalı tüfekle ateş açılması sonucu 7 kişi yaralandı. Saldırgan, ağabeyi tarafından vuruldu.
İstanbul'un Esenyurt ilçesinde gelin almaya gelen düğün konvoyuna bir apartmandan ateş açıldı. Silahlı saldırıda 7 kişi yaralanırken saldırgan, ağabeyi tarafından silahla vuruldu.


GELİN KONVOYUNA POMPALIYLA ATEŞ AÇTI: 7 YARALI

Esenyurt'taki olay geçtiğimiz pazar günü öğle saatlerinde meydana geldi. Mihriban Üren ile Kaddafi Çetin'in en mutlu günü zehir oldu. Düğün konvoyu gelin Mihriban Üren'i almak için evin önüne geldiğinde yan binanın çatısından pompalı tüfekle ateş açıldı. Saldırıda damat ve gelinin akrabalarından 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

SALDIRGAN, AĞABEYİ TARAFINDAN VURULDU

O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Saldırgan, ağabeyi tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Düğün konvoyundakiler saldırganı linç etmek istedi.

ÖFKELİ KALABALIĞIN ELİNDEN POLİS KURTARDI

Olay yerine gelen polis tarafından saldırgan öfkeli kalabalığın elinden kurtarıldı. Saldırgan ve diğer yaralılar tedavileri için hastalere götürüldü. Olay nedeniyle çiftin düğünü ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.