Geride mutluluk fotoğrafları kaldı

Geride mutluluk fotoğrafları kaldı
Sarıyer’de önceki gün nikah ve düğün töreni yaptıktan sonra balayı için Antalya’ya doğru yola çıkan Bacak çiftini ölüm ayırdı. Damat Gürcan Bacak’ın yaşamını yitirdiği, gelin Damla Bacak’ın da ağır yaralandığı kazadan geriye, genç çiftin Bahçeköy’deki nik
34 yaşındaki Gürcan Bacak ile 24 yaşındaki Damla Bacak’ın nikah ve düğün törenleri dün gerçekleşti. Onun öncesinde, 20 Ağustos Perşembe akşamı gelin Damla Bacak için Hacıosman’daki bir düğün salonunda kına gecesi düzenlendi. 

Genç çiftin nikah ve düğünü ise önceki gün 12.30-16.00 saatleri arasında Bahçeköy’deki Event Garden'da yapıldı. Bacak çifti, düğünün ardından, balayını geçirmek üzere sabaha karşı Antalya’ya doğru yola çıktı. Ancak Gürcan Bacak’ın kullandığı otomobil, Kütahya yakınlarında kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Gürcan Bacak kaza yerinde öldü, ağır yaralanan Damla Bacak ise hastaneye kaldırıldı.

Cenazesi yakınları tarafından teslim alınarak İstanbul’a doğru yola çıkarılan Gürcan Bacak için bugün ikindi vakti Gültepe’deki Harmantepe Merkez Camii’nde tören düzenlenecek. Gürcan Bacak’ın cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.