Göz göre göre ölüyoruz

Göz göre göre ölüyoruz
Esenyurt’ta baca temizlemek için çatıya çıkan bir kişi, elindeki sopanın yüksek gerilim hattına değmesi sonucu hayatını kaybetti.Çıkan patlama sonucunda da 4 dairede hasar oluştu.
Olay, Esenyurt Saadetdere Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Haydar Sarı (37) isimli vatandaş, sobanın bacasını temizlemek için çatıya çıktı. Bu sırada elinde bulunan sopa evin çatısının hemen üstünden geçen yüksek gerilim hattının tellerine çarptı.

Akıma kapılan talihsiz adam feci şekilde can verdi. Hatta meydana gelen patlama sonucu binada da büyük çapta hasar meydana geldi. Binadaki 4 dairede bulunan elektrik panolarında
patlama meydana gelirken, dairelerden birinin tavan kısmında çökme ve duvarlarında yıkılma meydana geldi. Bina ve mahalle sakinleri ise yaşanan olayın ilk olmadığını belirterek, büyük tepki gösterdi.

Hayatını kaybeden Haydar Sarı’nın ev sahibi Cemal Elalmış, “Saat 17.30’da kiracım yukarı çıkmış orada telle oynarken akıma kapılarak öldü. Burada bulunan herkes mağdur, bize kimse yardım etmiyor. Dört evde de çok fazla hasar var” dedi. Mahalle sakini Fatma Dinçer ise çok korktuklarını belirterek, “Biz akıl hastası olduk, her gün birisi ölüyor. Bizi buradan kimse kurtarmıyor” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.