Gürsel Tekin oğlunu evlendirdi

Gürsel Tekin oğlunu evlendirdi
CHP Milletvekili Gürsel Tekin'in oğlu Ulaş Tekin, dünya evine girdi. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'nun kıydığı nikahta geline evlenme cüzdanını Kılıçdaroğlu verdi
Geçen yıl Mart ayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun o zaman partisinin Genel Sekreteri olan Gürsel Tekin'in kafe işletmecisi olan oğlu Ulaş Tekin için Gizem Sarı'yı babası Sinan Sarı'dan istemiş ve yüzüklerini takmıştı. 
Dün de 28 yaşındaki Ulaş Tekin, Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan okul arkadaşı 27 yaşındaki Gizem Sarı ile Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde yapılan nikahla dünyaevine girdi.

16.45'te Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'nun kıydığı nikahta gelin ile damadın şahitliklerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, CHP Milletvekili Deniz Baykal ile CHP'nin eski genel başkanlarından Altan Öymen yaptı. 
Düğüne CHP Milletvekilleri Dursun Çiçek, Dursun Çiçek, Mahmut Tanal, Sezgin Tanrıkulu, Barış Yarkadaş, Kadir Gökmen Öğüt'ün yanı sırada CHP'li belediye Başkanları, kız ve erkek tarafının akrabalırı ve yakınları ile arkadaşları katıldı.

Nikahı kıyan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, evlilik cüzdanını Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na verdi. Kılıçdaroğlu da evlilik cüzdanını Gizem Sarı'ya teslim etti. Toplu fotoğraf çekiminin ardından hediyesini Gizem Sarı'ya veren Kılıçdaroğlu, kurmaylarıyla birlikte ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.