Hastanedeki tatbikat meraklı gözlerle izlendi

Hastanedeki tatbikat meraklı gözlerle izlendi
Beylikdüzü Belediyesi Arama ve Kurtarma Ekibi (BEYAK), kamu hastanelerinin her yıl gerçekleştirdiği Deprem, Yangın ve Tahliye Tatbikatı'na katıldı.
Gürpınar'daki İstanbul Büyükçekmece Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası'nda gerçekleşen Deprem, Yangın ve Tahliye Tatbikatı’na Beylikdüzü Belediyesi Arama ve Kurtarma Ekibi (BEYAK) katıldı.

Tatbikata ayrıca; Esenyurt, Çatalca Devlet Hastaneleri, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastanesi, Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), 112 Ambulans ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Büyükçekmece İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de dahil oldu.

 Gerçekmiş gibi canlandırıldı…

 Tatbikat gereği olarak İstanbul Büyükçekmece Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası'nda yangın meydana geldi. Kurtarma ekipleri önce binayı boşalttı. Üst katlarda kalan hasta ve vatandaşlar ise, itfaiye merdiveni, sedye ve kurtarma ekiplerinin kurdukları halatlar yardımıyla tahliye edildi. Yangına maruz kalanların, hastane bahçesinde oluşturulan çadıra taşınarak, sağlık ekiplerinin müdahale etmesi sağlandı.

Tatbikatı vatandaşlarda meraklı gözlerle izledi. Kurtarma ekiplerinin başarılı operasyonları vatandaşlar tarafından da bolca alkış altı. Tatbikata katılanlara başarı belgesi verilirken, kurtarma ekipleri başarılarını kokteyl ile kutladı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.