Hatice Bozdağ acıyı paylaşıyor

Hatice Bozdağ acıyı paylaşıyor
Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Hatice Bozdağ, Kumbargaz’da kayboyan ve günlerdir bulunamayan 5 gencin ailesini ziyaret etti...
Geçtiğimiz pazar günü deniz bisikletiyle açılan ve o günden bu yana kendilerinden haber alınamayan 5 gencin ailesinin endişeli bekleyişi sürüyor. Toplumun her kesiminden destek gören aileleri ziyaret eden Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Hatice Bozdağ, ailelerin acılarını paylaştı.

Olayda ihmali ve sorumluluğu bulunanların bir an önce gereğini yapmalarını isteyen ailelere sarılarak onları teselli etmeye çalışan Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Hatice Bozdağ, olayın faillerinin ortaya çıkması adına ellerinden geleni yapacaklarını söyledi, "Bu işin peşini bırakmayacağız" dedi.

ZİYARET TURUNA ÇIKTI

Günün ilerleyen saatlerinde ziyaret programını gerçekleştiren Hatice Bozdağ, Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Büyükçekmece Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Ziraat Odası'nı ziyaret ederek STK'ların sorun ve sıkıntılarını dinledi, fikir alış verişinde bulundu.

Bozdağ'a eşlik edenler arasında Ak Parti Büyükçekmece Belediye Grup Başkanı Recep Erol, Meclis Üyeleri Bedir Gürses, Tamer Cambaz, Seher İlhan Yıldız ve İlçe Başkan
Yardımcısı Burçay Yıldız'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de bulunuyorlardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.