HAYATA ROMAN BAK PROJESİNİN İLK MEYVESİ KARAKIZ!

HAYATA ROMAN BAK PROJESİNİN İLK MEYVESİ KARAKIZ!
Silivri Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçı, Kavaklı Spor Kulübü Başkanı Celil Kares, Genç Siyasetçi Av. Emrah Maşalacı’nın başlattığı “ Hayata Roman Bak” projesi ilk meyvesini verdi.
 Roman vatandaşların çocuklarının daha iyi şartlar büyümesi ve eğitim alması için başlatılan, “ Hayata Roman Bak “ projesi kapsamında, Silivrililerin Karakız ismiyle tanıdığı Gülerman Tokmak, yeni evinde çocukları ve torunlarıyla birlikte daha iyi şartlarda hayatını idame ettiriyor.

Silivri’nin Karakızı şimdi daha mutlu

Çocuklarının ve torunlarının eğitim ve tüm masraflarına destek olan Emrah Maşalacı, Yavuz Alçı ve Celil Kaeres’in bu sosyal projesine Silivrili basın mensupları da destek veriyor. Önceki akşam sahur’da Gülarman Tokmak ve ailesinin evine konuk olana Emrah Maşalacı, Yavuz Alçı ve basın mensupları, Tokmak ailesinin sofrasına ve sevincine ortak oldu. Hayata Roman Bak projesi ile evi yenilenen, Gülarman Tokmak, “ Allah hepinizden razı olsun” diyerek hayır dua etti.

Proje devam edecek

Diğer yandan “Hayata Roman Bak” projesi bundan sonrada hızla devam ederek roman vatandaşların yaşam şartlarının iyileştirilmesi noktasında gerekli destekler sağlanacak. Özellikle çocukların eğitim alabilmeleri için her türlü destek sağlanacak.

Haber/ Fatma Sarıbıyık Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.