Hemşire, çocuğu olmayan teyzesi için çocuk çaldı

Hemşire, çocuğu olmayan teyzesi için çocuk çaldı
Pakistan’da bir hemşire çocuk sahibi olamayan teyzesi için yeni doğan ikiz bebeklerden birini çaldı. İkizi olduğundan haberdar olmayan aile haberi duyunca alt üst oldu.

Pakistan’ın Belucistan eyaletinde bir kız bebek doğumdan hemen sonra hastane çalışanı tarafından çalındı. Jamila Bibi isimli kadın  doğum yapmak üzere kayınbiraderi Abdul Hamid tarafından hastaneye getirildi. Doğumda ikiz bebek dünyaya getiren kadının da ailesinin de bundan haberi yoktu.

Sputnik'in BBC'den aktardığı habere göre, doğum sonrası birkaç gün bilinci yerinde olmayan Jamila Bibi'nin eve döndüğü gün bebeği öldü. Daha sonra Jamila Bibi'nin ailesine sorduğu soru gerçeğin ortaya çıkmasına neden oldu.  Doğumdan iki gün sonra evde bebeğini kaybeden anne içinden gelen hisse dayanarak aileye “diğer kız nerde?” diye sordu.  


 “Cuma günü annelik iç güdüsüyle Bibi, diğer kızın nerde olduğunu sordu. O an serseme döndük”  diyen Abdul Hamid, polise şikayette bulundu. 

Loralai Polis Şefi Jahangir Shah “Hastanede o gece doğumhanede nöbetçi olan bir kadını tutukladık. Neler olduğunu bize doğrudan açıkladı.  17 yıldır çocuk sahibi olamayan teyzesi için 2 kadın meslektaşınından da  yardımını alarak bebeği çalmış” dedi.

Polis olayı gerçekleştiren kadın hemşire ve 2 meslektaşıyla bebeğin verildiği kadını tutukladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.