İKİ ÇERRAHPAŞALI NİKAH MASASINDA BULUŞTU

İKİ ÇERRAHPAŞALI NİKAH MASASINDA BULUŞTU
Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Sadık Balcı’nın kızı Ayşe Nur Balcı, Yunus Yapalak ile dünya evine girdi.

Fethi Paşa Korusunda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle dünya evine giren Ayşe Nur & Yunus Yapalak çiftinin nikâh şahitliğini İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca yaptı. Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı düğün törenine Silivrili siyasiler,  bürokratlarda katılarak, Balcı ve Yapalak ailesinin mutluluğuna ortak oldu.

Babası gibi Doktor olan Ayşe Nur Balcı, Dr. Yunus Yapalak ile hayatını birleştirdi. Cerrah Paşa Tıp Fakültesinde eğitim gördüğü sırada tanışan Ayşe Nur Balcı ve Yunus Yapalak’ın aşkı nikah masasında bitti.  Fethi Paşa Korusunda düzenlenen düğün töreniyle dünya evine giren doktor çiftin düğüne çok sayıda davetli katılarak, ömür boyu mutluluk diledi.  Kızlarının mutlu gününde davetliler ile yakından ilgilenen Sadık & Şükrüye Balcı çifti, mutluluklarına ortak olan tüm davetlilere teşekkür etti.   



SİLİVRİ’DEN YOĞUN KATILIM

Genç doktorlar Ayşe Nur & Yunus Yapalak çiftinin düğün törenine Silivri’den yoğun katılım oldu. AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynar ve eşi Yavuz Kaynarca, AK Parti İlçe Başkanı Dilek Demiral, AK Parti eski İlçe Başkanı Metin Karakaş, Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan, Silivri İlçe Tarım Müdürü Hasan Güven, Silivri Gülen Yunuslar Özel Sporcular Kulübü Başkanı Yetkin Karakaş ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Haberdar Gazetesi Ailesi olarak Ayşe Nur & Yunus Yapalak çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.