İlgüz Ailesinin Mutlu Günü

İlgüz Ailesinin Mutlu Günü
Beylikdüzü Kars - Ardahan - Iğdır (KAI) Dernek Başkanı Gürsel İlgüz'ün oğlu Muratcan İlgüz, hayatını Özge Çakır ile birleştirdi. Maya Restaurant'ta yapılacak olan düğün için yağmur endişesi ile bir gün öncesinden mekan değiştirildi.

 Bölgedeki bütün mekanların dolu olması ve davetli sayısının fazla olması nedeni ile yapılan büyük çalışmalar sonucu bölgedeki bir halı sahaya taşındı. Büyük bir sahne ve dev ekran televizyonlar kuruldu. Organizasyon çok sayıda misafirin beğenisini kazandı.

 

                           Ekrem İmamoğlu Nikahı Kıydı

 

 Bölgemizin önemli isimlerinin katıldığı düğünde Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, genç çiftlerin nikahını kıydı. Ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Süleyman Çelebi, Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Tülay Kaynarca, Kars Arpaçay Belediye Başkanı Elçetin Alpay nikah şahitliğini yaptı. Çok sayıda davetlinin katıldığı programa Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Recep Karakoç, tüm partilerinin ilçe temcilcileri, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda misafir genç çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

 

                             Genç Çifte Mutluluk Dilekleri

 

 Nikahı kıyan Başkan Ekrem İmamoğlu “ Genç çifte mutluluklar diliyorum. Allah bir ömür birlikte yaşamayı nasip etsin” dedi. Nikah cüzdanını milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Tülay Kaynarcanın elinden alan Özge İlgüz, damadın ayağına basmayı unutmadı.

 

 Düğün Azeri- Kafkas yöresinin geleneklerine göre devam ederken, kafkas ekibinin gösterisi görülmeye değerdi. Usta sanatçıların müzik ziyafeti eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğünde misafirler doyasıya eğlendi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.