İmamoğlu'ndan acılı ailelere ziyaret

İmamoğlu'ndan acılı ailelere ziyaret
İmamoğlu, Pazar günü Kumburgaz Sahili’nden kiraladıkları deniz bisikletiyle yola çıkan ve hala haber alınamayan 2’si kardeş 5 gencin acılı ailelerini ziyarete gitti.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Pazar günü Kumburgaz Sahili’nden kiraladıkları deniz bisikletiyle yola çıkan ve hala haber alınamayan 2’si kardeş 5 gencin acılı ailelerini ziyarete gitti.
Pazar günü saat 14:00’te kiraladıkları deniz bisikletiyle Kumburgaz Sahili’nden Marmara Denizi’ne açılan Mikail Çelik, Serdar ve Doğan Demir kardeşler, Şükrü Kahraman ve Yusuf Büyükizgi'yi arama çalışmaları helikopterler, polis ve jandarma ekipleriyle birlikte sürdürülüyor. Ailelere ziyarete giden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ve Süleyman Çelebi’ yle arama çalışmalarının detaylarını dinledi.
Kayıp olan 5 gencin ailelerinin isteği üzerine Beylikdüzü sahillerinde yeniden arama yapılması için talimat veren Başkan İmamoğlu, “Herkes elinden geleni yapıyor. Acınızı paylaşıyoruz. Onlar bizim de gencimiz. Allah’tan yardim ve sabır diliyoruz. Her zaman yanınızdayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.