İMAMOĞLU’NUN EŞİNDEN SOSYAL DUYARLILIK ÖRNEĞİ…

İMAMOĞLU’NUN EŞİNDEN SOSYAL DUYARLILIK ÖRNEĞİ…
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu, sosyal duyarlılık örneği göstererek sınırlarımıza yakın bölgelerde savaş mağduru olan binlerce çocuk ve kadın için Beylikdüzü’nde başlatılan bir yardım kampanyasına katkıda bulundu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu, Türkiye sınırlarına yakın bölgelerde meydana gelen savaşların insan yaşamında yol açtığı tahribatı iyileştirmek için düzenlenen yardım kampanyasına dahil oldu.

10 gündür devam eden çalışma ile Beylikdüzü Metrobüs Meydanı’nda özgürlük meydanı olarak belirlenen alanda açılan stantta halk, kampanya hakkında bilgilendiriliyor. Yardım etmek isteyen vatandaşlar ise yardım malzemelerini stantta yer alan yetkililere teslim edebiliyorlar. 

“Çevremizi de Seferber Edeceğiz”

Konuyla ilgili ellerinden gelen yardımı yapmaya hazır olduklarını ve bu kampanya hakkında çevreyi iyice bilgilendirmek gerektiğini ifade eden Başkan İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu, “Yaraları hep birlikte saracağız. Duyarlı olacağız. Yardımların büyümesi noktasında konuyu tüm çevrelerimize yayacağız” diye konuştu. Oluşturulan bebek ve kadın malzemelerinden oluşan yardım kolilerini teslim eden Dilek İmamoğlu’na teşekkür eden yetkililer ise, adalet, insanlık ve eşitlik için çalıştıklarını belirtti ve herkesi yardım yapmaya davet etti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.