İSTANBUL’A KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

İSTANBUL’A KAR NE ZAMAN YAĞACAK?
Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek. Bu yıl kar yağışı ile karşılaşmayan İstanbul'da çarşamba gününden itibaren sağanak, fırtına ve kar yağışının etkili olacağı tahmin edil


İstanbul’da beklenen kar yağışı için tarih verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) ülkemizin Çarşamba gününden itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceğini açıkladı. Bu açıklamanın ardından İstanbul’da kar yağışının ne zaman başlayacağı merak edildi. Meteoroloji’nin yaptığı güncel hava durumu değerlendirmelerini sayfamızdan görebilirsiniz. İşte 4 Şubat hava durumu raporu.

İstanbul’da etkili olması beklenen kar yağışı için Meteoroloji tarih verdi. Yapılan değerlendirmelere göre, İstanbul’da kar yağışının 6 Şubat Perşembe günü başlaması bekleniyor.

Meteoroloji’den yapılan son açıklamaya göre, İstanbul’da yarın (5 Şubat) sabah saatlerinden itibaren İstanbul' da güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli olarak başlayacak olan rüzgârın, zamanla etkisini artırarak kuvvetli fırtına (60-80 km/sa) şeklinde esmesi beklendiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.