‘İstedikleri tek şey insanca yaşamak’

‘İstedikleri tek şey insanca yaşamak’
Esenyurt’ta 15 yıldır yaşadıkları gecekondu evlerin bulunduğu alan planlarda yol olarak belirlenince elektrikleri ve suları kesilen Roman vatandaşlar, yetkililerden çözüm bekliyor.
Kış ayının ortasında kullandıkları elektrikleri kesilen ve zor durumda kalan vatandaşların isteği üzerine Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki söz konusu bölgeye giden CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, talepleri yerinde dinledi. Çocuklarıyla birlikte yaklaşık 40 kişinin kış mevsiminde elektrik ve su olmadan yaşamaya çalıştığına dikkat çeken Gökmen, Esenyurt Kaymakamlığı’nı ve Esenyurt Belediyesi’ni problemin çözümü için harekete geçmeye çağırdı.


ÇOĞU KÜÇÜCÜK ÇOCUK!”

Olumsuz koşullarda büyüyen çocukların hasta olduğuna dikkat çeken İlçe Başkanı Gökmen, “Gökdelenlerin yanında 7 gecekondu, bu gecekondularda yaşayan 40 vatandaşımız. Çoğu küçücük çocuk, çocuklar hasta, kış mevsimini elektrikleri ve suları olmadan geçirmişler! Belediye yöneticileri abonelik için gerekli evrakları vermiyormuş kendilerine. İstedikleri tek şey insanca yaşamak. Kaymakamlığımızı ve belediye yetkililerini vatandaşlarımızın mağduriyetlerine çözüm üretmeye ve acil olarak harekete geçmeye çağırıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.