İzciler bahara hazırlandı

İzciler bahara hazırlandı
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün kızı Yurdagül Akgün Akyollu, Erce Tekstil tarafından Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü için hazırlanan izci üniformalarını dağıttı.

Her fırsatta engelli izcilerle bir araya gelen, sorunlarıyla birebir ilgilenen Yurdagül Akgün Akyollu, hayırsever vatandaşların desteğini arkasına alarak engelli izcilere destek oluyor.

İzciler bahara hazırlandı

Erce Tekstil Resul Taşkıran’ın Büyükçekmece Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü üyeleri için hazırlamış olduğu bahar kıyafetlerini izcilere dağıtan Yurdagül Akgün, duyarlılığından dolayı Resul Taşkıran’a teşekkür etti.

Erce Tekstil'in yapmış olduğu yardımı herkesin örnek alması gerektiğini vurgulayan Yurdagül Akgün, “Onlar için atılacak küçük bir adım engelli çocuklarımızı mutlu ediyor” dedi.

"Kocaman bir aileyiz"

Her fırsatta engelli izcilerle bir araya gelen Yurdagül Akgün, "Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü Üyeleri ile birlikte vakit geçirmekten, onlarla birlikte etkinliklere katılmaktan büyük bir mutluluk yaşıyorum. Kocaman bir aile olduk. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Beni her zaman aynı içtenlik ve sevgiyle karşılamaları beni çok mutlu ediyor” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.