İzcilerden Polis ablalara ziyaret

İzcilerden Polis ablalara ziyaret
Polis haftası nedeniyle Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Gökkuşağı Engelli İzci Grubu, polis memurlarına darbuka şov yapıp şarkılar söylediler.

Neşeli ziyaret

Geleneği bozmayan Büyükçekmece Belediyesi Engelli İzci Grubu, geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi bu yılda polis teşkilatını ziyaret etti. Son olarak Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Kemal Baysal’i makamında ziyaret eden İzciler Baysal’a hep bir ağızdan şarkılar söyleyerek polis haftasını kutladı.

İlçe Emniyet Müdür yardımcısı Kemal Baysal ziyaretleriyle onurlandığını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdür yardımcısı Kemal Baysal, konuşmasında; “Engelliler bizimle birlikte hayatımızın içerisindeler. Onlarla birlikte hayatı paylaşmalıyız. Engelli vatandaşlarımızın sorunları ile ilgilenen herkesi takdir ediyorum. Engellilerimizle ilgilenen ailelerine de minnettarım. Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Grubu çok güzel çalışmalar yürütüyor. Göstermiş oldukları özveriden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi. Emniyet Müdür yardımcısı Kemal Baysal engelli izcilere çeşitli hediyeler takdim etti.

 Engelli izcilere Polis aracı ile şehir turu

Büyükçekmece İlçe Emniyet teşkilatı ziyarette bulunan engelli izcilere bir jestte bulunan Emniyet teşkilatı, resmi ekip arabaları ile şehir içerisinde siren ve klaksonlar eşliğinde tur attırdı. Engelli minikler polis araçlarında keyifli dakikalar yaşadı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.