Kader onları aşkta buluşturdu

Kader onları aşkta buluşturdu
Bacağı kırılınca ölüme terk edilen Kadife kendisi ile benzer kaderi paylaşan Karakaçan’ı tanıyınca hayatı değişti. 1.5 aylık yavruları ile artık onlardan mesudu yok.

Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi hayvanlara kucak açmaya devam ediyor.

 Tedavi sonucunda

Beş yıl önce boş bir arazide ayağı kırık bir şekilde ölüme terk edilen sahipsiz eşeğe, Büyükçekmece Belediyesi sahip çıktı. Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına alınarak ilk tedavisi yapılan eşek hızla iyileşerek eski sağlığına kavuştu. Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gördüğü ilgi sonucu sıkı sıkıya hayata bağlanan eşeğe merkez çalışanları tarafından Kadife ismi verildi.

 Kadifeye eş bulundu

Aynı günlerde sahipleri tarafından sokağa atılan bir erkek eşek de, Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine sığınınca Kadife’nin mutluluğu ikiye katlandı. Birlikte hayata sarılan Kadife ve yeni hayat arkadaşı Karakaçan’ın mutluluklarının meyvesi ise minik yavruları Boncuk oldu. Kısa süre önce sokağa atılarak ölüme terk edilen eşek Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar ve Rehabilitasyon Merkezi’ne sığınarak hem mutluluğu birlikte yakaladılar, hem de hayatlarının ikinci baharlarını yavruları Boncuk ile taçlandırdılar. Barınağın maskotu olan Boncuk ve ailesi şimdilerde barınağı ziyarete gelenlerin ilk uğrak yeri oldu.

 İstanbul’un en büyüğü

Sosyal belediyecilik anlayışla her canlıya hizmet etmenin kutsallığına inanan Büyükçekmece Belediyesi, ilçedeki sahipsiz sokak hayvanlarını barındırmak, tedavi ve rehabilite etmek üzere 50 bin metrekarelik alanda oluşturmuş olduğu İstanbul'un en büyük Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde binlerce köpek, kedi ve kanatlı hayvanı konuk ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.