Kanser hastaları köpekbalığı sırasına girdi

Kanser hastaları köpekbalığı sırasına girdi
Marmara’da yakalanan devasa büyüklükte iki ayrı köpekbalığı dün kanser hastalarına dağıtıldı. Yüzlerce kanser hastası köpekbalığı almak için sıraya girdi

Marmara Denizi’nde balıkçı ağlarına takılan iki devasa büyüklükte camgöz köpekbalığı kanser hastalarına dağıtıldı. Biri 1 Ton ağırlığında 4 metre uzunluğunda, diğeri 700 kilo ağırlığında 3,5 metre uzunluğundaki iki köpekbalığı iki gün boyunca sergilendiği Balıkçı Kenan’ın Beylikdüzü Yeşilvadi Tesisleri’nde kanser hastalarına dağıtıldı. Yaklaşık bin kişinin köpekbalığı almak için geldiği Balıkçı Kenan Tesisleri önünde köpekbalıkları parçalara ayrılarak birer kilo olarak vatandaşa ücretsiz dağıtıldı.



 
Eti hastalara, derisi müzeye

 Kanser hastalarının köpekbalığı eti yiyerek sağlığına kavuştuğunu öğrenen çok sayıda vatandaş soluğu Balıkçı Kenan Tesislerinde aldı. Tek tek isimlerini yazdırarak köpekbalığı almak için müracaat eden vatandaşlar köpekbalığının parçalara ayrılışını da izledi. Etin nasıl pişirileceği konusunda vatandaşlara bilgi aktaran Balıkçı Kenan Balcı, etini vatandaşa dağıttıkları köpekbalıklarının derisi ve kafasını mumyalayarak Türkiye Deniz Canlıları Müzesinde sergilemeye devam edeceklerini söyledi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.