Kayıp Olarak Aranan Pınar, Eve Döndü

Kayıp Olarak Aranan Pınar, Eve Döndü
Bayrampaşa'da çalıştığı ev tekstili firmasındaki işinden eve dönmek üzere 12 Nisan'da metroya binen 21 yaşındaki Pınar Özdemir, annesinin televizyondaki perişan halini görünce eve döndü.
Bayrampaşa'da çalıştığı ev tekstili firmasındaki işinden eve dönmek üzere 12 Nisan'da metroya binen 21 yaşındaki Pınar Özdemir, annesinin televizyondaki perişan halini görünce eve döndü. Kaybolduğu gün bir kişiyle yarım saat kadar telefonla görüştüğü ve daha sonra bir arkadaşına "Çok korkuyorum, başıma bir şey gelecek" diyen Özdemir, bu konuda konuşmak istemedi.


Avcılar'da, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ne ailesi ile birlikte taşınan Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İletişim Bölümü son sınıf öğrencisi Pınar Özdemir, aile bütçesine katkıda bulunmak üzere çalıştığı ev tekstili firmasındaki işine 12 Nisan'da gitti. İşyerinden ayrıldıktan sonra son olarak Bayrampaşa'daki Demirkapı Caddesi'nden Avcılar'a dönmek üzere Sağmalcılar Metro İstasyonu'na doğru yürürken görülen Pınar Özdemir'den bir daha haber alınamadı. Genç kızın kaybolduğu gün, kendisini arayan bir kişi ile yarım saat telefonla görüşerek tartıştıktan sonra "Telefonumu nereden buldun?" dediğini duyduklarını anlatırken, daha sonra bir arkadaşına cep telefonu ile "Başıma bir şey gelmesinden çok korkuyorum" yazılı mesaj gönderdiği belirtildi.

AİLESİ POLİSE BAŞVURDU

Ailesi tüm aramalara rağmen ulaşamadığı kızlarının bulunması için polise başvururken, abla sosyal medya üzerinden yardım istedi. Ailesi kaçırıldığını düşündükleri kızlarının bulunabilmesi için bölgedeki bütün güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesini, GSM şirketinden kızlarının görüştüğü numaranın kime ait olduğunu ve nerede olduğunun tespit edilmesini, kızlarına ait telefon sinyalinin nerede kesildiğinin tespit edilmesi halinde sonuca gidebileceğini savundu.

ANNESİNİ EKRANDA GÖRÜNCE

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli de, perişan haldeki anne Nevin ile eşi Ali Özdemir'i ziyaret ederek destek verirken, kayıp Pınar Özdemir'in sağlıklı olarak bulunabilmesi için varsa verilebilecek her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi. DHA'nın servis ettiği haber gazete ve televizyon kanallarında yayınlanırken, annesini ağlarken televizyonda gören Pınar Özdemir günler sonra telefonla evini arayarak iyi olduğunu belirterek döneceğini söyledi.

Dün gece eve dönen Pınar Özdemir'in evinde bayram havası esti. Şeker hastası olduğu için çalışamayan Ali Özdemir ile eşi Nevin Özdemir, diğer 2 kızı ve oğlu ile birlikte eve dönen Pınar Özdemir ile sabaha kadar hasret giderdi. Aile, kayıp kızlarının bulunduğunu ilettikleri Başkan Toprak'ı evlerine davet ederek teşekkür etti. Evinden uzakta 11 gün ile ilgili fazla konuşmak istemeyen ancak, bu süre içerisinde herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadığını belirten Pınar Özdemir, "Annemin halini haberlerde görünce ben de perişan oldum. İçim parçalandı. Hemen arayıp iyi olduğumu söyledim ve eve döndüm. O günler artık geride kaldı" dedi.

Genç kızın içinde bulunduğu sıkıntıları aşması için belediyenin görevlendireceği uçman psikolojik destek verileceği açıklandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.