KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ KEDİ VE KÖPEKLERİ AİLE SAHİBİ YAPIYOR

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ KEDİ VE KÖPEKLERİ AİLE SAHİBİ YAPIYOR
İlçe sınırlarında ekipler tarafından toplanan kediler ve köpekler öncelikle barınağa getirilerek, müşahade altına alınıyor. İlk muayeneleri gerçekleştirilen köpekler kuduz aşıları yapılarak, kafeslere alınıyor. Ancak barınağın asıl amacı, onlara sıcak bir

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında tüm canlıların yaşam hakkına saygı duyan Küçükçekmece Belediyesi, bünyesindeki hayvan barınağında yaşamını sürdüren kedi ve köpekleri de sahiplendiriyor.

 

‘‘TEK İHTİYAÇLARI SICAK BİR YUVA’’

 

Bu kapsamda sahiplendirme çalışması yürüten Küçükçekmece Belediyesi Hayvan Barınağı, pek çok kedi ve köpeği ailesine kavuşturuyor. Barınaktan bir köpek sahiplenen ilçe sakini Mustafa Akduran, bir can kurtarmanın manevi hazzını yaşadığını dile getirerek, hayvan severlere, “Ben gerçek bir hayvan severim. Burada barınakta da hayvanlara çok iyi bakılıyor. Ancak, onların sıcak bir yuvaya ihtiyacı var. Bunlar hepsi bir can. Onlara sarıldığımda iyi ve sevgi dolu hissediyorum. Barınaklardan hayvan edinin. Sezonluk değil. Sokağa atmayın onları” sözleriyle seslenirken, Küçükçekmece Belediyesi’ne de teşekkür etti.

 

 ‘AŞI TAKİPLERİ BELEDİYE TARAFINDAN YAPILIYOR’

 

Küçükçekmece’de ikamet eden Funda Yazıcı ise barınaktan bir kedi sahiplendiğini ifade ettiği konuşmasında, “Bir pet shoptan değil, barınaktan sahiplenmek istedim. Çünkü onlar ıslak betonlarda uyuyor. Hepsinin sıcak bir yuvaya ihtiyacı var. Küçükçekmece Belediyesi bize bu imkanı sağladığı gibi, onların aşı takiplerini de bırakmıyor. Bu kapsamda, ilçede hayvanlar için yapılan su istasyonları, mama kapları ve kedi evleri projeleri için Başkan Karadeniz’e sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Küçükçekmece Belediyesi hayvan barınağından kedi ya da köpek sahiplenmek isteyen vatandaşlar, ikametgah ve kimlik fotokopileriyle Altınşehir–Kayabaşı yol ayrımında bulunan barınağa gelerek, başvuruda bulunabilirler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.