Küçükçekmece ve Kağıthane'de kadın cinayeti

Küçükçekmece ve Kağıthane'de kadın cinayeti
İstanbul'da iki kadın cinayete kurban gitti. Küçükçekmece'de Nurcan Arslan, erkek arkadaşı tarafından vurulurken Kağıthane'de ise tartıştığı eşini öldüren Barış Turhan intihar girişiminde bulundu.


Küçükçekmece’de, Nurcan Arslan adlı kadın, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından tabancayla vuruldu. Vücuduna 10 kurşun isabet eden kadın hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.

Arkadaşlarıyla kahvaltı yapmak için evden çıktığı öğrenilen 40 yaşındaki Nurcan Arslan, yolda yürürken, erkek arkadaşı tarafından tabancayla kurşun yağmuruna tutuldu. Vücudunun çeşitli yerlerine 10 kurşun isabet eden Arslan, kanlar içerisinde yere yığıldı. Saldırgan, kendisini bekleyen beyaz renkli bir otomobile binerek olay yerinden kaçtı. 

Çevredekiler durumu hemen polis ve ambulans ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, burada ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Arslan’ı olay yerine yaklaşık 200 metre mesafedeki Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Nurcan Arslan, hastaneye varmadan yolda hayatını kaybetti.

ŞÜPHELİ TESLİM OLDU

Polis tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada Nurcan Arslan’ın bir süredir arkadaşlık yaptığı Melih B. adlı kişiden ayrılmak istediği bu nedenle aralarında tartışmalar yaşandığı tespit edildi. Polis olaydan sonra ortadan kaybolan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken, bu sabah saatlerinde Küçükçekmece Emniyet Müdürlüğüne gelen şüpheli Melih B. teslim oldu. Şüpheli Melih B.’nin bir anlık öfkeye kapıldığını söylediği öğrenildi.

EŞİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Kağıthane'de bir kafede tartıştığı karısını öldüren kişi intihar etti. 

Boşanma aşamasında olan Barış Turhan ile Bahar Turhan (34) konuşmak için bir kafede buluştu. Çiftin konuşması tartışmaya dönüşünce Barış Turhan, tabancayla kafede eşi Bahar Turhan'ı vurdu. Turhan ardından kendi başına da ateş etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bahar Turhan ve Barış Turhan kurtarılamadı.

Olay yeri inceleme ekipleri polis şeritleriyle çevrilen kafede çalışma yaptı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.