KUMBURGAZ SAHİLİ DE RANT KAPISI OLMASIN!

KUMBURGAZ SAHİLİ DE RANT KAPISI OLMASIN!
Büyükçekmeceli yurttaşlar, sosyal medya sayfası Facebook’ta paylaştıkları mesajları ile Büyükçekmece Belediye yönetimini topa tuttular. Kumburgaz sahili de beton yığınına ve rant kapısına dönüşmesin diye feryat eden yurttaşlar başkan Akgün’ü sosyal beledi
SOSYAL MEDYA FACEBOOK’TAN SESLENEN YURTTAŞLAR:

KUMBURGAZ SAHİLİ DE BÜYÜKÇEKMECE SAHİLİ GİBİ RANT KAPISI OLMASIN!
 
Büyükçekmeceli yurttaşlar, sosyal medya sayfası Facebook’ta paylaştıkları mesajları ile Büyükçekmece Belediye yönetimini topa tuttular. Kumburgaz sahili de beton yığınına ve rant kapısına dönüşmesin diye feryat eden yurttaşlar başkan Akgün’ü sosyal belediyeciliğe davet ettiler…
 
Anayasaya göre sahillerden herkesin eşit şekilde istifa etmesi gerektiğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Kumburgaz sahillerini de Büyükçekmece sahiline benzeteceğim diye basına açıklama yaptı. Bu haber sosyal ortam facebook/buyukcekmecehalki sayfasında da yayınlandı. Bu sayfada ise Büyükçekmeceli yurttaşlar yazdıkları mesajlar ile belediye yönetimini topa tuttu.
 
KUMSALIMIZA DOKUNMAYIN!
Pervin Erdağ yaptığı yorumda şöyle diyor: ‘Sahili plaj haline getireceklerini mi zannediyorsunuz. Taş yığınları her yere kafeler tabii bunlara ruhsatta lazım. Eski günleri resimlere bakarak yad edeceğiz. Kumsalda güneşlenmelerimizi az çöplü kumsalımızı mutlu insanlarımızı çok arayacagız. Yapılanlar ortada susmayalım. Sesimizi duyuralım seçimler geliyor. Birlik olalım. Birlikten güç doğar oy vaatlerine kanmayalım. İcraatleri görelim.

 İŞTE O MESAJLAR:

Pervin Erdağ: Bütün bu güzel şeylerin yanında menfaat ve çıkar olmasa hatırlı doslar haksızlıklara sebep olmasalar daha iyi olurdu. Lütfen sayın başkanım sahildeki ölçümlerde oynamalar yapılıyor.Yanınızdakiler sizi suiistimal ediyor.Haksızlıklara göz yummayın. Yardımcınız kendiarkadaşlarına hatırlı dostlarının yıkımlarındahaksızlıklar yapıyor.Yıkım yerlerinin ölçümlerinideğiştiriyor, dikkat ediniz.

Pervin Erdağ:Kumburgaz’da sahile kordon boyu yapmak kumu katledip kumsalı daraltmaktan başka bir şey değil. Florida, Miamidiğer tüm plajların yapısına bakınız. Plajları halkın güneşlenme yerlerini genişletiyorlar.Betonla kaplatmıyorlar .Sahillerde denize  akan patlamış kanalizasyonları görün birazda.Kumburgaz sahilleri bitiyor. Her yerden lağımsuyu fışkırıyor.

Selda Öcal: Albatros sahilinde de tüm cafeve balık lokantalarının lağım suları denize akıyor lütfen bir önlem alınsın,denizimiz kirlenmesin artık LÜTFENN..

Hatice Genç: Bende Albatrosta denizegirenlerdenim lutfen daha duyarlı olun, halk bunu istiyor gözünüzü acip kulaklarinizi dikinizbizleri dinlemek lutruna katlanirsiniz umarim.

Hatice Genç: Der pastenesinin imalat yapilanbinasinda oturuyorum ruhsatsiz calistiklarini saniyorum cunku dairelerden izin almadanbaca diktiler onayimiz yok bize yardim edin  lutfen.

Hatice Genç: Sayın başkan acaba Kumburgaz sahillerine de kafeler doldurucakmisiniz.

Pervin Erdağ: Sahili plaj haline getireceklerinimi zannediyorsunuz.Taş yığınları
her yere kafeler tabiibunlara ruhsattta lazım.Eski günleri resimlerebakarak yad edeceğiz.
Kumsalada güneşlenmelerimiziaz çöplükumsalımızı mutluinsanlarımızı çooookarayacagız. Yapılanlarortada susmayalım. Sesimiziduyuralım seçimlergeliyor. Birlik olalım.
Birlikten güç doğar oyvaatlerine kanmayalım.İcraatleri görelim.

Hatice Genç: Vallasesimizi duysalar iyi yada kotu cevap verirler…

Pervin Erdağ: Bugün Kumburgaz sahilinidolaştım bir felaketti.Kanalizasyonlar lıkır
lıkır akıyor etraf çöpmaloz yığınlarıyla dolu.Gece ise bir felaketarabalar sitelerin içinde uygunsuz davranışlarher yerde.Çok bilinmeyen bir denklem eşittirKumburgaz kaosu. Kordon kumsalın olmadıgıyere yapılır örneğin izmirin kordon boyu.Kumsalıolan yerlere plaj yapılr halkın hizmetinesunulur.Şemsiyelerle şejlonglarla sahil güzelleştirilir.
Kerpe belediyesinin halkının hizmetine sunduğu plajları bir görün de örnek alın Kerpe
küçük bir belde olğu halde sahili kumsalı harika belediyesi halkına her türlü plaj lüksünü sunuyor.Lütfen bir araştırın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum